En villa i Villefranche-sur-Mer är det bästa fastighetsköpet du någonsin har haft. Fönstren erbjuder en fantastisk utsikt över havet, från den italienska kusten till Esterelbergen. Exklusiva lyxvillor i Villefranche-sur-Mer är en lyxig egendom, smakfullt inredda och designade i en förfinad stil. Dessa villor har hiss, flera sovrum, badrum, arbetsrum och en pool.

Staden Villefranche-sur-Mer, som idag är en lugn och favorit semesterplats för många turister, hyrdes en gång till ryska och senare till den amerikanska flottan. Innan dess var han ofta tvungen att avvisa attacker från pirater, för vilka han var tvungen att bygga två fästningar, som idag är så väl bevarade att stadshuset ligger i en av dem.

Turister som kommer hit bor inte bara på hotell, vissa föredrar att hyra fastigheter i Villefranche-sur-Mer. Det har uppmärksammats länge, men hyrda villor och hus är mycket bekvämare än hotell, och om du kommer på semester i en grupp och delar upp hela hyreskostnaden mellan sig kommer det att bli ännu mer lönsamt. Och någon stannar inte vid hyra och bestämmer sig till och med för att köpa en villa i Villefranche-sur-Mer. Det finns flera anledningar till detta steg. Först och främst började de investera i fastigheter på franska rivieran under lång tid, eftersom de märkte att det på detta sätt är lättare att spara ekonomi, och efter att ha sett tillräckligt med lyxvillor i Villefranche-sur-Mer vill jag verkligen att bli ägare till samma.

Så om du är intresserad av att köpa eller sälja villor i Villefranche-sur-Mer, står vi till din tjänst. Vi har arbetat på detta segment av marknaden länge, vi har samlat en stor databas med erbjudanden, dessutom vet vi exakt vilken typ av fastigheter du ska vara uppmärksam på och vad du inte ska slösa din tid på.