Köp en villa i Eze-sur-Mer

En villa i Eze till ett överkomligt pris är fullt möjligt för dem som har de nödvändiga medlen och önskan att köpa fastighet på franska rivieran.

Staden Eze anses vara den franska rivierans stolthet, eftersom denna bosättning geografiskt ligger på en unik plats - på toppen av berget och dess sluttningar. Därifrån kan du njuta av magnifik utsikt över havet och stadens kust.

Man kan bara föreställa sig vilket nöje det är att vara i sin egen stuga på en sluttning, när man går ut till balkongen öppnar en obeskrivlig utsikt över Medelhavets blå vatten och de fashionabla yachterna och båtarna som långsamt seglar längs den. Det är därför försäljningen av villor i Eze är mycket populär bland de köpare som har råd att köpa exklusiva lyxvillor. Vad mer lockar människor att köpa fastigheter i Eze, förutom de himmelska naturförhållandena och det trevliga landskapet?

Denna lilla stad har en mycket lång historia. De första bosättningarna som bodde på detta territorium, enligt olika versioner, går tillbaka till fyra tusen år sedan. Många gånger fångades denna stad av olika folk som lämnade efter sig olika kulturella och arkitektoniska monument. Så namnet Eze kom från namnet på den hedniska gudinnan Isis, ett tempel som byggdes här av fenicierna. I Eze har två kyrkor överlevt, som byggdes under medeltiden, detta är kyrkan för antagandet av den heliga Guds moder och korsets tempel. En av dem innehåller ett egyptiskt kors, som påminner om hur stadens namn har sitt ursprung.

För dem som vill köpa en villa i Eze erbjuder vi våra tjänster för försäljning och uthyrning av fastigheter på Cote d'Azur. Vi kommer att upprätta alla nödvändiga dokument, vi kommer att välja en stuga åt dig enligt dina krav, efter att tidigare ha gått till platsen och undersökt fastigheten på plats tillsammans med dig.