Fastigheter i Saint-Jean-Cap-Ferrat

Att köpa en villa eller hus i Saint-Jean-Cap-Ferrat är ett fördelaktigt erbjudande för dem som föredrar avkoppling i komfort.

Franska rivieran är attraktiv för många turister av många skäl. Först och främst är detta en pittoresk plats, som har varit känd i mer än ett dussin år, men idag är det så populärt att det lockade miljarder dollar i investeringar, därför har lyxiga hotell, vägar och attraktioner byggts här. Och för dem som vill hyra fastigheter i Antibes finns det ett brett utbud av hus, villor, lägenheter och lägenheter.

En gång besöktes dessa länder av en mängd olika kända människor. Picasso var där, som på ett och ett halvt år målade mer än ett och ett halvt hundra målningar, som fortfarande finns kvar i hans museum. Här fängslades och benådades Napoleon själv, eftersom domarna kunde övertyga att Frankrike behövde en så begåvad krigare. Och den stora botanikern Thuret lade ut sin trädgård här och presenterade området med en mängd olika exotiska palmer och andra växter. Thurets karriär började på ett intressant sätt, han var en desperat botaniker som var besatt av att experimentera med acklimatisering och odling av tropiska växter. Han köpte sina första fyra hektar och började väcka sina lysande idéer till liv. Efter många upp- och nedgångar lyckades han ändå ge Rivieran mer än tre tusen arter av exotiska växter. Idag är hans trädgård alltid full av besökare, även den hetaste dagen.

Många besökare föredrar att köpa en villa eller hus i Saint-Jean-Cap-Ferrat istället för hotell. Hotell har inte varit intressanta på länge, dessutom vill jag ha mys och komfort, så ett hus eller en villa för en kort tid på franska rivieran är mycket lämplig för detta.

Att komma till Saint-Jean-Cap-Ferrat, att hyra en villa, hus eller lägenhet är inte svårt. Vi väljer det lämpligaste alternativet för dig på kortast möjliga tid.