Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Fastighet i La Turbie

La Turbie är en stad som ligger ovanför Furstendömet Monaco och ligger i bergen med en härlig panoramautsikt. En av de romerska troféerna har bevarats här, dit det finns en passage längs den bergiga stigen La Grande Corniche. Fotografierna visar tydligt att detta är en triumfbyggnad i form av ett torn, uppförd för att hedra den store kejsaren Augustus.

Namnet på tornet kommer från latinets - tropea, vilket betyder - en trofé. Denna struktur byggdes år 6 e.Kr. till ära av kejsar Augustus seger över 44 alpstammar, som vid den tiden plundrade romerska kommunikationer. Triumftornet byggdes av erövrade slavar och många dog där under bygget. Tornet i sin ursprungliga form var 50 meter högt och var synligt på mycket långt avstånd, vilket visade det romerska imperiets kraft och makt på den tiden. I vår tid har tornet blivit 15 meter kortare, men det har inte påverkat dess skönhet på något sätt.

{skära}

Från början av Alpine Trophy öppnar panorama av Monaco som är hisnande. Dante bodde här en gång och hans hus kan kännas igen på en minnestavla. På tavlan finns ristade linjer från den gudomliga komedin, där den alpina trofén nämns. I denna stad på Cote d'Azur hittar du den sanna skönheten i franska Provence.

Gamla gator med kullerstensbelagda trottoarer och blomdekoration av fasaderna har bevarat den sanna smaken av det gamla Frankrike! Fastigheter i La Turbie är också mycket efterfrågade. För det första är det billigare än i Monaco, och för det andra är Monaco inom räckhåll. Du kommer att ha möjlighet att njuta av en vacker utsikt över havet, kusten på den franska och italienska rivieran, Cap Ferrat och Cap Martin, Alpine Trophy, Monacos furstendöme.

 
Fastigheter i La Turbie på franska rivieran
€ 2.990.000

Fastigheter i La Turbie på franska rivieran

Försäljning: Massa #3650

Modern villa med utsikt över havet och Monaco Mysig villa med en yta på 275 kvm. m. med hisnande havsutsikt 5 minuter från Monaco. På bottenvåningen i denna prestigefyllda villa finns en entré, ett rymligt ljust vardagsrum,...

Villa med utsikt över Cote d'Azur i La Turbie,...
€ 7.500.000

Villa med utsikt över Cote d'Azur i La Turbie,...

Försäljning: Massa #3154

Vacker elegant villa med panoramautsikt över havet och Monaco i La Turbie | Frankrike Nybyggd villa belägen på ett välskött område på 6400 kvm. meter med hisnande utsikt över havet och furstendömet Monaco. Hus med en yta...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика