Fastighet i La Turbie

La Turbie är en stad som ligger ovanför Furstendömet Monaco och ligger i bergen med en härlig panoramautsikt. En av de romerska troféerna har bevarats här, dit det finns en passage längs den bergiga stigen La Grande Corniche. Fotografierna visar tydligt att detta är en triumfbyggnad i form av ett torn, uppförd för att hedra den store kejsaren Augustus.

Namnet på tornet kommer från latinets - tropea, vilket betyder - en trofé. Denna struktur byggdes år 6 e.Kr. till ära av kejsar Augustus seger över 44 alpstammar, som vid den tiden plundrade romerska kommunikationer. Triumftornet byggdes av erövrade slavar och många dog där under bygget. Tornet i sin ursprungliga form var 50 meter högt och var synligt på mycket långt avstånd, vilket visade det romerska imperiets kraft och makt på den tiden. I vår tid har tornet blivit 15 meter kortare, men det har inte påverkat dess skönhet på något sätt.

{skära}

Från början av Alpine Trophy öppnar panorama av Monaco som är hisnande. Dante bodde här en gång och hans hus kan kännas igen på en minnestavla. På tavlan finns ristade linjer från den gudomliga komedin, där den alpina trofén nämns. I denna stad på Cote d'Azur hittar du den sanna skönheten i franska Provence.

Gamla gator med kullerstensbelagda trottoarer och blomdekoration av fasaderna har bevarat den sanna smaken av det gamla Frankrike! Fastigheter i La Turbie är också mycket efterfrågade. För det första är det billigare än i Monaco, och för det andra är Monaco inom räckhåll. Du kommer att ha möjlighet att njuta av en vacker utsikt över havet, kusten på den franska och italienska rivieran, Cap Ferrat och Cap Martin, Alpine Trophy, Monacos furstendöme.