Lägenhet till salu i Villefranche-sur-Mer

En lägenhet i Villefranche-sur-Mer vid stranden av Cote d'Azur kommer att bli en lönsam investering och det bästa köpet!

Den lilla staden Villefranche ligger vid Medelhavskusten i det gästvänliga och kärleksfulla Frankrike. Det har länge lockat otaliga entusiastiska turister som kommer tillbaka hit igen, och några av dem bestämmer sig till och med för att köpa fastigheter i Villefranche-sur-Mer.

Även kända representanter för kultur, politik och tv från hela världen kan hittas vid denna bukt. För det är inte bara fantastiskt vackert här, utan också det lokala vattenområdet anses vara det säkraste på hela Rivieran. Som sagt, det spelar ingen roll vad du vill göra - simma eller dyka. Detta och mycket mer får många "rika och kända" och medelinkomstköpare i Villefranche-sur-Mer att köpa en lägenhet, ett hus eller en villa.

Och vi är intresserade av att du hittar det du letar efter, så vi kommer att erbjuda dig ett stort urval av lägenheter. Idag erbjuds enrums-, två- eller tre-rumslägenheter i ett stort sortiment. Var och en av dem, oavsett hur långt från havet, erbjuder en fantastisk utsikt från fönstret.

Att köpa hus i Villefranche-sur-Mer är ganska enkelt idag. Det finns ett val och det är enormt. Så det finns lyxiga lägenheter i nya byggnader, och det finns sekundära bostäder i Villefranche-sur-Mer.