Köp en lägenhet i Roquebrune-Cap-Martin

En lägenhet i Roquebrune-Cap-Martin är ditt bästa köp. Denna lilla stad täcker lite mer än nio kvadratkilometer i område och ligger på ena sidan bredvid Monaco, på andra sidan är Menton. Cap Martin är en lugn, solig stad som lockar tusentals turister att njuta av dessa oförglömliga stränder och många aktiviteter, vilket gör det till ett idealiskt semestermål. Och vissa ser till och med ut för fastigheter här för att stanna här för alltid.

Det är därför, när de kommer hit, börjar vissa på allvar fundera på att köpa ett hus i Roquebrune Cap Martin. Samtidigt kommer det att finnas ett hav av förslag här, enrums-, tvårums- och trerumslägenheter är mycket efterfrågade. Både primära och sekundära bostäder i Roquebrune Cap Martin hittar sina köpare ganska snabbt.

Denna stad blev känd på grund av det faktum att den blev kär i sådana personligheter som Coco Chanel, Winston Churchill och många andra nyckelpersoner. De föredrog att komma hit på semester och tillbringade mycket tid här, och även då, på de dagarna, blev fastigheter i Roquebrune Cap Martin ganska populära. Många har bråttom att köpa fastigheter på franska rivieran idag. Och inte bara för att det är prestigefyllt att ha en egen villa eller hus i dessa delar, utan för att det också är en lönsam affär som kan ge dig ytterligare inkomster, eftersom fastigheten sedan kan hyras ut.