Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Lägenhet till salu i Eze

Квартира в Эз

En lägenhet i Eze är ett ovärderligt förvärv i alla avseenden! En liten stad, snarare en by, i södra Frankrike - Eze, föreställdes av många författare som ett konstigt fågelbo, som ligger på en bergshylla. Det ligger på en höjd av 427 meter över havet, så det erbjuder en fantastisk och fascinerande utsikt över Medelhavskusten. Och om dagarna är soliga kan du till och med se ön Korsika på avstånd med blotta ögat.

Denna underbara bosättning grundades på det avlägsna 600 -talet f.Kr., den första som kom hit var Ligur -stammen, som var en av de första nybyggarna på franska rivieran. Som det passar en sådan underbar plats har Eze sin egen mycket intressanta historia, som är sammanflätad med legender. Således har staden upplevt många krig och strider, och har till och med varit föremål för konflikter för vissa härskare på olika nivåer. Under det första århundradet e.Kr. kom romarna hit och erövrade staden. De började bygga befästningar.

Trots att staden är liten finns det många erbjudanden här. Så, både primära och sekundära bostäder i Eze är mycket efterfrågade, och bland dem erbjuds ett-rum, två-rum och till och med tre-rumslägenheter, det finns också villor och hus här. Därför blir det inte svårt att köpa hus i Eze.

Fastigheter i Eze är det bästa investeringsobjektet, varför försäljningen av lägenheter i Eze bedrivs med sådan framgång. Denna stad är intressant inte bara som en investering, du kommer inte att lämnas likgiltig av dessa stenhus och smala pittoreska gator dekorerade med blommande växter. Ser man på allt detta är det svårt att tro att det bor helt vanliga människor här.

Om du bestämmer dig för att köpa en lägenhet i Eze, ska du inte leta efter annonser med orden: "Jag kommer att sälja en lägenhet i Eze". Allt kan göras snabbare och mer tillförlitligt genom att kontakta oss. Vi har redan en stor databas över fastigheter i dessa delar, och vi kommer att visa dig vad du ska lägga din uppmärksamhet och ekonomi på.

 
Lägenhet i Eze
€ 1.300.000

Lägenhet i Eze

Försäljning: Massa #3645

Lägenheter med havsutsikt nära Monaco Till salu 4-rums vacker lägenhet på 113 kvm. m. i Eze med spektakulär havsutsikt nära Monaco. Fastigheten ligger i ett bostadshus med pool och tennisbana. Lägenheten består av 3 sovrum...

Fastighet i Eze Frankrike
€ 600.000

Fastighet i Eze Frankrike

Försäljning: Massa #3623

Lägenhet i Eze med havsutsikt Till salu 2-rums lägenhet 41 kvm. m. på bottenvåningen i ett bostadskomplex med fantastisk utsikt över havet, Cape Saint-Jean-Cap-Ferrat och bergen. Fastigheten ligger 900 meter från Eze i...

Lägenhet i en villa med fantastisk havsutsikt i Ez...
€ 890.000

Lägenhet i en villa med fantastisk havsutsikt i Ez...

Försäljning: Massa #3344

Lägenhet i en villa med havsutsikt i den historiska staden Eze Vi erbjuder en lägenhet på översta våningen i en separat villa i en av de berömda historiska städerna på Franska rivieran - Eze. Lägenhetens boyta är 69 kvm....Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика