Lägenhet till salu i Eze

En lägenhet i Eze är ett ovärderligt förvärv i alla avseenden! En liten stad, snarare en by, i södra Frankrike - Eze, föreställdes av många författare som ett konstigt fågelbo, som ligger på en bergshylla. Det ligger på en höjd av 427 meter över havet, så det erbjuder en fantastisk och fascinerande utsikt över Medelhavskusten. Och om dagarna är soliga kan du till och med se ön Korsika på avstånd med blotta ögat.

Denna underbara bosättning grundades på det avlägsna 600 -talet f.Kr., den första som kom hit var Ligur -stammen, som var en av de första nybyggarna på franska rivieran. Som det passar en sådan underbar plats har Eze sin egen mycket intressanta historia, som är sammanflätad med legender. Således har staden upplevt många krig och strider, och har till och med varit föremål för konflikter för vissa härskare på olika nivåer. Under det första århundradet e.Kr. kom romarna hit och erövrade staden. De började bygga befästningar.

Trots att staden är liten finns det många erbjudanden här. Så, både primära och sekundära bostäder i Eze är mycket efterfrågade, och bland dem erbjuds ett-rum, två-rum och till och med tre-rumslägenheter, det finns också villor och hus här. Därför blir det inte svårt att köpa hus i Eze.

Fastigheter i Eze är det bästa investeringsobjektet, varför försäljningen av lägenheter i Eze bedrivs med sådan framgång. Denna stad är intressant inte bara som en investering, du kommer inte att lämnas likgiltig av dessa stenhus och smala pittoreska gator dekorerade med blommande växter. Ser man på allt detta är det svårt att tro att det bor helt vanliga människor här.

Om du bestämmer dig för att köpa en lägenhet i Eze, ska du inte leta efter annonser med orden: "Jag kommer att sälja en lägenhet i Eze". Allt kan göras snabbare och mer tillförlitligt genom att kontakta oss. Vi har redan en stor databas över fastigheter i dessa delar, och vi kommer att visa dig vad du ska lägga din uppmärksamhet och ekonomi på.