Köp en lägenhet i Beausoleil

Lägenhet i Beausoleil vid havet, eller med utmärkt panoramautsikt över havet, samt ett, två och till och med tre rum med eller utan pool. Valet är stort, men begränsat, eftersom själva staden upptar lite mindre än tre kvadratkilometer, vilket innebär att det inte finns tillräckligt med allt - mark, fastigheter, befolkning. Men det finns otroligt rik natur, från detta finns det ett mycket stort överflöd av nyanser av grönt, blått och många andra färger.

Staden Beausoleil ligger vid foten av Donkey Mountain, på sluttningen av den naturliga halvcirkelformade amfiteatern, som bildas av bukten och berget. Och i närheten, inom gångavstånd, är den berömda Monte Carlo. Förresten, tack vare denna närhet till denna stad kan invånare och gäster på Beausoleil titta på alla världshändelser som äger rum i Monte Carlo. Dessa inkluderar cirkusfestivaler, tennisturneringar, Grand Prix, yachtshower i september, och det är inte allt.

Idag är fastigheter på franska rivieran mycket populär eftersom det är modernt, prestigefyllt och lönsamt. Om allt är klart när det gäller de två första punkterna, men vad gäller fördelarna, så räcker det med att ha en ett-, två- eller trerumslägenhet i dessa delar, så får du passiv inkomst. Faktum är att många turister kommer hit och inte alla kan köpa en lägenhet i Beausoleil. Men du kan hyra det ett tag, ibland är det ännu mer lönsamt än att bo på ett hotell.

Således, för dem som har lust och möjlighet att köpa ett hem i Beausoleil, har vi ett fördelaktigt erbjudande. Vi har arbetat med fastigheter länge, så vi kan med säkerhet säga att försäljningen av lägenheter i Beausoleum är ganska aktiv idag. Vi har ett stort urval av primära och sekundära bostäder i Beausoleil. Vår kompetens inkluderar inte bara att sälja fastigheter i Beausoleil, utan också att förbereda alla nödvändiga dokument i enlighet med landets lag.