Köp ett hus i Villefranche-sur-Mer

Ett hus i Villefranche-sur-Mer kommer att vara det bästa fastighetsköpet genom tiderna. Liten, men mycket populär bland semesterfirare, upptar staden Villefranche-sur-Mer nästan fem kvadratkilometer och ligger några kilometer från Nice. Den sträcker sig längs den vackraste och säkraste bukten, så en sådan form av underhållning och rekreation som dykning är mycket utvecklad här. Havsbotten här är mycket vacker, dess fantastiska lättnad lockar uppmärksamhet även av erfarna dykare, och den lyxiga vegetationen och olika fiskarter kommer aldrig att upphöra att förvåna. Vattensporter utvecklas också här, och direkt på stranden kan du hyra all utrustning som är nödvändig för detta.

Själva stadens historia är mycket intressant och spännande. Villefranche tillhörde ursprungligen Italien, men migrerade sedan till Frankrikes besittning, hans resor slutade inte där och han hyrdes till den ryska flottan och sedan, efter några decennier, till den amerikanska flottan. Idag är hans nomadiska liv över, denna stad har blivit mycket populär bland turister som kommer till Cote d'Azur. Inte bara själva staden utan även fastigheter i Villefranche-sur-Mer är ganska populära. Faktum är att investeringar i fastigheter på Franska rivieran är ett mycket korrekt beslut, eftersom inte ens den globala krisen påverkade lokala priser särskilt.

Om du är intresserad av lokal fastighet är det bättre att inte leta efter själva annonsen med orden: "Säljer ett hus i Villefranche-sur-Mer", utan kontakta oss omedelbart. Vi har arbetat på denna marknad länge, så vi vet säkert vilket hus som är värt att köpa i Villefranche-sur-Mer, och vad det är bättre att inte slösa tid på.

Om du är intresserad av att köpa eller sälja hus i Villefranche-sur-Mer, så har vi något att erbjuda dig. En stor databas med fastigheter till olika priser i hela Cote d'Azur väntar på dig.