Hus till salu i Eze-sur-Mer

Ett hus i Eze kan köpas eller hyras, vilket ofta görs av många turister som kommer till denna stad på franska rivieran. På grund av sin lilla storlek kan denna tidigare by inte skryta med permanenta nya byggnader, så fastigheter i Eze är inte det billigaste. Konstruktion här är endast möjlig när strukturer har dykt upp som måste rivas på grund av deras förfall.

Befolkningen i denna stad överstiger inte tre tusen människor, och avstånden här är inte särskilt stora, men det är ganska svårt att gå dem till fots. Faktum är att Eze ligger på toppen av berget, och alla hans vägar och byggnader verkar glida nerför sluttningen. Tack vare detta snurrar alla vägar som leder till staden som en orm.

En sådan förhöjd plats för bosättningen, erbjuder en magnifik utsikt över havet och de omgivande städerna. Unika intryck täcker alla de mindre olägenheterna på denna semesterort. Omedelbart finns det en önskan i Eze att köpa ett hus och stanna här för alltid, och glömma hur storstaden är.

När du anländer till kusten kan du hyra ett hus i Eze och tillbringa din helg i medeltidens atmosfär. Överraskande är modern komfort och stadens hundraåriga utseende sammanflätade här. Och, trots den till synes förfallna, pågår försäljningen av hus i Eze.

För att underlätta din process relaterad till pappersarbete och sökning efter bostäder, tar vårt företag över denna funktion. Att sälja ett hus i Eze med våra chefer kommer inte att vara en börda för dig. Du behöver inte leta efter annonser med rubrikerna "Att sälja ett hus i Eze", för det här är vår specialitet. Alla fastigheter på Franska rivieran kommer att vara tillgängliga för dig med vår hjälp.