Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp ett hus i Beausoleil

Дом в Босолей

Hus i Beausoleil att köpa, sälja eller hyra! Denna uppgift står inför många invandrare från länderna i den tidigare fackföreningen som har besökt dessa delar minst en gång. Fastigheter i Beausoleil är mycket värdefulla, eftersom själva staden inte är stor och geografiskt inte har råd att bygga nya strukturer utan slut. Oftare måste ett gammalt och förfallet hus rivas för att bygga en ny fastighet i Beausoleil.

Den mycket mysiga och gästvänliga franska staden Beausoleil, som ligger vid kusten vid Liguriska havet, ligger några minuters promenad från Monte Carlo. Idag heter det en av de mest extraordinära platserna på jorden, och allt på grund av stadens ovanliga läge. Det ligger bland bergen, på sluttningen av en naturlig jätte halvcirkelformad amfiteater som bildar en vik och ett berg. Det hänger också över Monte Carlo och liknar ett örnbo, varifrån det mest extraordinära panoramaet över dessa pittoreska platser öppnas.

Idag lockas många turister av fastigheter på franska rivieran, eftersom det här är en klok investering av pengar, och om så önskas kommer även ett litet hus i Beausoleum att generera inkomster, eftersom det kan vara lönsamt att hyra ut.

Om du drömmer om att köpa ett hus eller en lägenhet i Beausoleil, så hjälper vi dig gärna med detta och erbjuder ett stort urval av fastigheter för alla smaker och ekonomiska möjligheter. Att sälja hus i Beausoleil är vår specialitet, så vi sköter allt papper själv, och vi kommer att erbjuda dig att titta på dussintals hus, varifrån du definitivt kommer att välja något lämpligt.

 
Fastigheter i Beausoleil nära Monaco
€ 4.000.000

Fastigheter i Beausoleil nära Monaco

Försäljning: Massa #3401

Villa i Beausoleil med trädgård och pool ❤️Mycket intressant alternativ stötte vi på i Beausoleil, som gränsar till furstendömet Monaco. Villa på cirka 400 m2 smart för en stor familj. Det här är två hus som kan användas...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика