Köp ett hus i Antibes

Inte bara vanliga samhällsmedlemmar har ett hem i Antibes , utan också världsberömda människor som Shvidler, Aristoteles Onassis, Abramovich och så vidare. Vad lockade så rika människor till denna lilla stad med drygt sjuttio tusen människor?

För det första är detta den otroligt vackra vegetationen. Redan i mitten av artonhundratalet köpte den franske botanisten Gustave Thuret ett hus i Antibes, och med det fyra hektar mark. På denna tomt experimenterade Thuret med olika typer av flora från tropiska länder. Nu på Cape Antibes kan du hitta eukalyptusträd från Australien, exotiska palmer från Brasilien och många andra intressanta exemplar som har slagit rot på denna kust.

För det andra är Antibes territorium uppbyggt med vackra villor som konkurrerar med varandra i skönhet och arkitektonisk design. Många av dessa lyxiga herrgårdar har tillhört eller ägs nu av de berömda och rikaste människorna på planeten.

En av de mest kända byggnaderna i Antibes är slottet Grimaldi, som grundades på 1100 -talet. Napoleon Bonaparte fängslades en gång där. I vår tid levde och skapade Pablo Picasso sina målningar i detta slott. Under en relativt kort livstid på detta slott - bara sex månader målade han cirka hundra femtio dukar, som idag utgör huvuddelen av utställningsmuseet i denna stad.

För det tredje köps fastigheter på franska rivieran av dem som äger en lyxyacht. Detta beror på att Antibes har den största yachthamnen i Vauban på Rivieran. Därför är fastigheter i Antibes mycket efterfrågade bland dem som har tillräckliga medel för att köpa ett hus i Antibes, eller åtminstone hyra fastigheter i Antibes ett tag. Ärligt talat är fastigheter i Antibes ganska dyra och inte alla har råd. Men med allt detta är försäljningen av hus i Antibes ganska aktiv, eftersom inte bara fransmännen har valt denna underbara semesterort vid Medelhavets strand.