Hus i Roquebrune Cap Martin

Ett hus i Roquebrune Cap Martin är drömmen för alla som har varit här minst en gång!

På den södra delen av den franska kusten finns en liten stad som bara upptar nio kvadratkilometer, men den ligger för alltid i hjärtat av varje besökare. Dessa oändliga grönområden får dig att titta på dig själv i timmar. Det finns ett litet observationsdäck från vilket du kan se hur havet går bortom horisonten och du kan till och med se flera närliggande städer. Och det är här drömmen om att ha ett hus i Roquebrune Cap Martin uppstår.

Folk kommer ofta hit på semester, men den som har varit här minst en gång kan inte neka sig nöjet att komma hit igen. Och vissa börjar undra hur mycket det kostar att sälja hus i Roquebrune Cap Martin, eftersom fastigheter på franska rivieran alltid är i pris.

Det är här som ett ganska stort antal arkitektoniska arv ligger. Ett av dessa monument är slottet, som byggdes på 900 -talet e.Kr. Det har perfekt bevarat sitt ursprungliga utseende, det har till och med en fängelsehåla och lokala legender säger att en kvinnas spöke går längs det på natten. Det finns också ett kapell, som byggdes under femtonde århundradet, det är tillägnat Gud, i tacksamhet för det faktum att han befriade från pesten, som vandrade här länge och decimerade en tredjedel av befolkningen. Men ett naturligt monument är ett hundraårigt olivträd. Historien är tyst av vem den planterades, men den överraskar inte bara med sin ålder, utan också med dess omkrets, som når sexton meter.

Älskare av att betrakta vackra landskap och gå till fots kommer att glädjas åt de specialutrustade stigarna som leder dem till observationsdäcket. Idrottare kommer också att vara nöjda med resten, eftersom fitnesscenter, simbassänger och andra typer av sportcenter har byggts och fungerar perfekt här. Och eftersom staden har allt för ett fullvärdigt boende här i en modern, van vid en persons komfort, åtnjuter fastigheter i Roquebrune Cap Martin oöverträffad popularitet. Även de som har kommit hit för första gången drömmer om att köpa ett hus i Roquebrune Cap Martin, eftersom skönheten som du kommer att se med dina egna ögon inte kan förmedlas av någon videokamera.

Om du är intresserad av att sälja ett hus i Roquebrune Cap Martin, eftersom du är den lyckliga ägaren till det och funderar på att sälja det och köpa mer, eller om du bara vill köpa det, kommer vi att ha många erbjudanden för dig, vilket innebär att ditt drömmars hus nästan har hittats ...