Fastigheter i Beausoleil

Beausoleil är en mysig liten stad som ligger vid Frankrikes kust, på gränsen till Furstendömet Monaco, en kort promenad från Monte Carlo. Detta är en stad bland staden och bergen - en av de mest extraordinära platserna på jorden. Beausoleil ligger på sluttningen av en naturlig gigantisk halvcirkelformad amfiteater som bildas av ett berg och en vik.

Den hänger över Monte Carlo som ett örnbo. Det verkar som att skyskraporna på kasinot, som ligger under det, vill nå stadens antika gator. Den mest fantastiska utsikten över Cote d'Azur öppnar sig från de högsta punkterna i staden. Det finns lite som kan jämföras med denna plats när det gäller styrkan i intrycket och skönheten i panoramautsikten!

Som en separat kommun dök Beausoleil upp på kartan över det moderna Frankrike relativt nyligen 1904, men den behåller gamla hundraåriga traditioner. En gång fanns här en by med herdar, men det bekväma läget och den utmärkta sikten gjorde det möjligt att förvandla en liten by till en observationspost. Smala gator, bevarade spår av det romerska arvet.

De ger en pittoresk utsikt över hela byn, och stiger brant uppför, de går vilse mitt i många blommande trädgårdar. Beausoleil är med rätta stolta över sina magnifika Belle Epoque-villor (vacker tid, sent 1800-tidigt 1900-tal), The Riviera Palace och en unik marknad under en glaskupol finns också här. Det berömda Eiffelföretaget deltog i byggandet av dessa unika arkitektoniska strukturer. Invånarna i Beausoleil har en fantastisk möjlighet att vara i hop, men titta på allt på långt håll. Här kan du ta en paus från vimlet, men när du går ner transporteras du till ett annat land och en annan värld.

Beausoleil lever under inflytande av sin aktiva granne och deltar i kultur- och sportevenemangen i Furstendömet Monaco. World Grand Prix, cirkusfestivalen, öppnandet av tennisturneringen, alla dessa viktiga evenemang i Monte Carlo hålls under stadens invånares vakande öga. Och den årliga yachtmässan i september i Monaco, som presenterar de dyraste och mest exklusiva yachterna i världen, ser fantastisk ut från Beausoleil. När du bestämmer dig för att köpa fastigheter i Beausoleil på Cote d'Azur kan du hitta både fristående hus och villor, såväl som lägenheter eller lägenheter i bostadskomplex.

Valet är ganska brett och låter dig välja det boende som passar din smak och som inte kommer att lura dina förväntningar. Fastigheter i Beausoleil kommer att vara ett utmärkt förvärv för dem som drömmer om att bo på en vacker, fridfull och bekväm plats.