Lägenheter till salu i Villefranche-sur-Mer

Lägenheter i Villefranche-sur-Mer. Trots att denna stad är mycket känd bland många turister som har sina egna privata plan, vilar de som gillar att lifta ofta här. Därför erbjuder staden fastigheter till olika priser, där det är fullt möjligt att hyra eller köpa en lägenhet i Villefranche-sur-Mer.

Själva staden ligger i en mycket gynnsam miljö, där klimatet är förvånansvärt varmt, milt, det finns inga vindstilla nordliga vindar, vilket gjorde att de mest känsliga växterna kunde slå rot här, som inte gillar frost och till och med kyla. Staden upptar också en naturlig udde, som idag skyddas av staten själv. Parker planteras på dess territorium, och stigarna är asfalterade och mycket praktiska för promenader. Historien om denna stad är också intressant. Så, det grundades på det avlägsna trettonde århundradet e.Kr. av Karl av Anjou, som hade sina egna planer för sitt konto. Han planerade att göra dessa platser till en stor fiske- och kommersiell hamn. Men stadens öde var annorlunda. Han hade naturligtvis att göra med havet, men mer till sjöstrider, eftersom staden var tvungen att försvara sig mot attacker från pirater och till och med grannar. För detta måste en stor hamn och fästningar byggas, medan fästningarna fortfarande är perfekt bevarade, en av dem rymmer till och med stadshuset.

När åren gick förlorade staden sin defensiva betydelse när den egna hamnen byggdes i Nice, och efter det överfördes den i allmänhet till den ryska flottan på arrende, och sedan till den amerikanska. Idag tillhör staden Frankrike och trivs framgångsrikt som en turistort på Cote d'Azur.

Inte bara lokal skönhet är så populär idag, utan även fastigheter på franska rivieran är värda att titta på. Det köps i egendom eller hyrs under hela semestern. Så ofta letar turister efter ett-, två- eller trerumslägenheter för en lång eller kort period.