Köp lägenheter i Eze

Du kan hyra eller köpa billiga lägenheter i Eze med hjälp av vårt företags tjänster. Vi har sålt fastigheter på franska rivieran ganska länge, och om du drömmer om att köpa en lägenhet i Eze, föreslår vi först att du lär dig i detalj om den gamla staden.

När du anländer till kusten och besöker Eze kan du hyra ett-, två- eller tre-rumslägenheter med utsikt över hela kuststädernas territorium och delar av Medelhavet. Det råder ingen tvekan om att du kommer att få en oförglömlig semesterupplevelse. Förutom ren luft och magnifika landskap kan du promenera i parken med exotiska växter, som ligger på bergets sluttningar. Där kommer du att se hundratals arter av flora som fördes till detta territorium från olika tropiska länder.

Blått vatten, ren sand, varm sol och havsluft lockar alla som kommer hit för att koppla av. Efter att ha gått genom historiska platser och hundratals fotografier tagna av sevärdheter vill jag koppla av på stranden vid vattnet.

Men inte alla kommer till Cote d'Azur bara för att vila. Det finns många affärsmän som vill köpa fastighet i Eze för vidare försäljning eller hyra. I detta fall måste du kontakta vårt företag. I staden Eze sker försäljningen av lägenheter med hjälp av våra chefer, som har fullständig information om fastighetens skick och dess värde.