Köp en lägenhet i Saint-Jean-Cap-Ferrat

Att köpa en lägenhet eller lägenhet i Saint-Jean-Cap-Ferrat är den bästa lösningen för en bekväm vistelse.

Namnet på denna utväg betyder "vacker plats" och under lång tid gav det sina invånare mycket besvär. Och allt för att grannfolken ville erövra det, eftersom det ligger på en mycket fördelaktig plats. Så detta hörn av avskildhet vimlar helt enkelt av Medelhavets unika nåd och skönhet. Det ligger mellan kända semesterorter som Monaco och Nice, mellan havet och bergen. Staden är skyddad från de nordliga vindarna av en sten, och från väst och öster är den täckt med kappor. Sådana naturliga "skärmar" skapar ett unikt klimat i dessa delar, och turistsäsongen här varar från april till oktober. Efter att Napoleon Bonaparte annekterat staden till Frankrike löstes alla militära frågor, staden fick ett fredligt liv och började aktivt utvecklas.

Förutom naturen är staden fylld med den moderna civilisationens prestationer. Så de bästa hotellen och hotellen i olika stilar är byggda här. Men många resenärer väljer alltmer att köpa en lägenhet eller lägenhet i Saint-Jean-Cap-Ferrat . Och det finns en rimlig förklaring till detta - en lägenhet eller lägenhet är inte mindre bekväm än ett hotell, men samtidigt kommer grannarnas barn inte att boltra sig förbi din dörr, och grannarna själva kommer aldrig att slå på din dörr på natten , eftersom de har förväxlat det med sin egen dörr. Hotellets personal kommer inte till dig på morgonen för att städa ditt rum, speciellt för dem som gillar att vakna till middag.

Att hyra eller köpa en lägenhet i Saint-Jean-Cap-Ferrat för sommaren eller för en kortare period är mycket lönsamt, särskilt om du delar detta belopp mellan hela besöksgruppen. Det spelar ingen roll hur många som hyr en fastighet, du betalar för den tid du vistas där. Därför kan en lägenhet att hyra på Franska rivieran vara mer lönsam än till och med det billigaste hotellet.