Fanns det en så kallad "covid-effekt" på fastigheter i Italien?

Naturligtvis har covid -effekten genererat och förändrat efterfrågan på den italienska marknaden: köpare och säljare oroar sig alltmer för kvaliteten och "renheten" i fastighetserbjudanden.

Trenden går mot mångsidig användning av fastigheter, stora hus och modulära utrymmen. Detta är en uppenbar konsekvens av de behov som skapades av det nya sättet att leva under lockdown, som kombinerade arbete, studier, hem och fritid.

Att ha de mest levande bostäderna i Italien börjar bli en nödvändighet, kanske till och med med öppna ytor. Balkongen uppfattas till exempel som ett livsviktigt område, liksom trädgårdar och terrasser. Samtidigt förlitar sig dock säljare på den verklighet som människors köpkraft ger. I dessa svåra tider har många förlorat sina jobb, drabbats av avbrott i sin yrkesverksamhet.

För att erbjuda bästa möjliga service under renoveringen är ägarna till italienska fastigheter redo att lyssna på kundens behov: om ett köpbjudande redan presenteras under renoveringen av fastigheten försöker de svara på de mottagna förfrågningarna , samt anpassa den pågående renoveringen till köparens behov.