Försäljning av fastigheter i Italien på auktion.

Funktioner av fastighetsauktioner i Italien.

Fastighetsauktioner i Italien är ett utmärkt sätt att köpa lös eller fast egendom till ett lägre pris, med full garanti för att det inte finns några skulder på köpeobjektet.

Konsekvenserna av den ekonomiska krisen fortsätter att påverka ägarna av olika fastigheter och en del misslyckas med att betala av sina skulder till staten eller bankerna i tid, så fastigheten måste lämnas bort för att kunna betala tillbaka skulden. Därför kommer det belopp som den nya köparen betalar för ett visst objekt att betala av själva skulden som orsakade försäljningen, så den nya ägaren kommer inte att möta det faktum att han kommer att behöva betala några ytterligare pengar.

Rättslig auktion sker idag på mer lojala villkor för köparen. Om det tidigare var omöjligt att titta in i föremålet, och när man köpte det kunde man bara lita på en experts åsikt, har situationen idag förändrats - nu kan föremålet noggrant undersökas.

Auktionen finslipade sina positiva aspekter när det gäller att påskynda förvärvet av fastigheter. Nu kan du köpa vilket föremål som helst från auktionen i ett snabbare förfarande än i jämförelse med den vanliga processen att köpa och sälja, och själva objektet kan kosta mycket mindre än om du köper det via en byrå. Eftersom det andra alternativet köpt fastighet i Italien kommer att kosta mycket mer. Fördelar med att förvärva fastigheter från en rättslig auktion.

Innan ett objekt släpps ut till försäljning granskar domaren noggrant alla dokument och förslag från dem som vill köpa denna fastighet. Objektet som säljs säljs helt rent från eventuella belastningar och skulder, vilket innebär att den nya ägaren inte ansvarar för att betala gamla, obetalda skatter. Om föremålet köps från en domstolsauktion, är köparen absolut skyddad från bedrägeri, och alla rättigheter är garanterade och skyddade av italiensk lag.

Objektdatabasen uppdateras dagligen, så du kommer inte upptäcka att du gillar objektet, men det är redan sålt.

För att få rätt att delta i auktionen räcker det att deponera 10 % av objektets ursprungliga kostnad hos domstolen. Och redan resten av beloppet kan överföras inom den period som fastställts av domstolen, som kan sträcka sig upp till 3 månader.

Mer än 45 000 föremål går till den rättsliga auktionen om året, och bland detta överflöd är det svårt att inte hitta något som passar.

Jämfört med marknadspriset kan du på auktionen köpa samma sak, men billigare med 30-50%. På auktionen kan du köpa både nya bostäder i Italien, såväl som sekundära eller oavslutade, men till en lägre kostnad än på marknaden.

Innan auktionen startar kan föremålet noggrant undersökas, både självständigt och med dina experter. Kostnaden för skatter och avgifter kommer att vara från 4 till 20% av fastighetsvärdet, detta kommer att bero på ett antal faktorer som fastställs i domstol. Även efter att alla skatter, avgifter och kostnadsbeloppet för objektet har betalats, kommer alla kostnader att vara mycket lägre än om du köpte detta objekt inte från en auktion utan från en byrå.

Samtidigt, på grund av krisens konsekvenser, överstiger utbudet efterfrågan, vilket gör att fastighetspriserna är riktigt låga. Dessutom, varje gång ett föremål misslyckas på en auktion, sjunker dess värde med cirka 25 % varje gång den passerar. Och detta gör det möjligt att köpa detta objekt inte till en rabatt på 50%, men till och med till 70%.

Det är lönsamt att köpa fastigheter från auktioner, inte bara för att det är billigt och bedrägeriskydd är garanterat, utan också för att en egen fastighet i Italien påskyndar processen för att få ett uppehållstillstånd eller gör att du kan starta eget företag.

Vi tillhandahåller ett komplett paket av tjänster för köp av fastigheter från en auktion i Italien.