Regioner i Italien var kan man köpa egendom?

Med tanke på Toscana

  Varje turist vet att Italien är indelat i norra och södra delar.

Norra Italien är industriregionen och landets ekonomiska centrum.

Södra Italien, främst en jordbruksregion.

Därför, när du överväger alternativ för att köpa fastigheter, ta hänsyn till intervallet av genomsnittspriser per region i landet från 1000 till 6000 euro per kvadratmeter, medan den södra delen av Italien, inklusive Sicilien, värderas lägre.

Följaktligen är norra Italien Lombardiet med huvudstaden i Milano, Ligurien-Genoa, kustområdena i Lazio, huvudstaden i Rom och Toscana, Florens huvudstad i dessa regioner, bostadspriserna är de högsta i Italien.

  I följande artiklar kommer jag att gå igenom alla de viktigaste regionerna i Italien och kort berätta var och till vilket pris du kan ta hand om ett hus eller lägenhet.

Toscana, centrum i Florensregionen. Den genomsnittliga kostnaden per kvadratmeter i Toscana är 25 000 euro per kvadratmeter. m. Men om vi överväger Florens, så även i en stad som tas finns det ett brett utbud av bostadskostnader - från 1500 till 5000 euro per kvadratmeter. m. beroende på avståndet från stadens centrum.

Men allt är inte så enkelt. Forte dei Marmi har en mycket brant hyresmarknad: villor hyrs ut till ett genomsnittspris på 5000-7000 euro per vecka.

Toscana är också mycket populärt bland italienska köpare. Regionen är känd för sina stränder, det finns många havs- och termalorter, charmiga landskap, som om de härstammar från klassikernas målningar, ett lugnt, uppmätt sätt att leva, gamla städer - och allt detta i kombination med infrastruktur av högsta kvalitet .