EMILIA ROMAGNA ÄR EN AV DE MEST PICTIVA REGIONERNA I ITALIEN!

Har du varit i den här regionen? Nej? Då är den här artikeln något för dig!

Emilia -Romagna är väldigt mångsidig: här viker kullarna för ljusa gröna lundar, sandiga kuster - stenpåsar i gamla städer. Folk kommer hit för landskap och sevärdheter. I Emilia är det enkelt att kombinera havsresor, sightseeing, beundra naturen och förbättra din hälsa på kurorter och termalbad.

Det finns många gamla gods i Emilia-Romagna, de finns i hela norra delen av Emilia-Romagna.

Adriatiska havets kust är kontrasterande: ena sidan är dalarna, ibland nästan öde och stränderna där det inte finns någonstans att falla för ett äpple.

Lite historia: varför regionen kallas det. Det är uppkallat efter handelsvägen Aemilia, som förbinder Rimini och Piacenza, som byggdes av den romerska konsulen Marcus Aemilius Leopidus. En bit "Romagna" från bysantinerna, som fångade en del av territoriet på 600 -talet e.Kr. NS. Så historien går århundraden tillbaka.

⠀ Fram till nyligen kom turister till Emilia-Romagna, inte bara från hela Italien och Europa, utan också från världen. Varför då? Att se gamla städer rika på historia. Och njut också av de berömda orterna där terapeutisk termisk lera används, simma i havet.

Det finns en plats att bo i Emilia: bekväma hotell, klubbar och restauranger är utspridda över hela kusten, som är mycket populära bland turister.

Fastigheter i denna region är mycket populära, så många italienare försöker skapa ett hus här för att njuta av naturen och avkoppling.

Om du vill ha fastigheter i denna region precis som de gör, kontakta oss, låt oss andas ett coolt hus!