Italienska arkitekter har blivit kända genom historien som de mest skickliga och originella hantverkarna. Det var italienarna som byggde St. Petersburg, vilket gjorde denna stad så elegant och älskad av många. Och idag försvinner inte berömmelsen för dem, så de som respekterar och uppskattar den italienska stilen och vill bygga sin byggnad i denna designriktning föredrar att vända sig till dem.

Som regel närmar sig alla, som förbereder sig för att bygga sitt eget hus, skapandet av sitt projekt från sin egen individuella position, därför uppfyller typiska modeller av strukturer inte kundernas krav. Därför är det mycket viktigt att projektet skapas av en kompetent, kunnig person som inte bara tar hänsyn till designens tekniska egenskaper utan också konstruktionsstilen. En arkitekt i Italien är ett ganska eftertraktat yrke som kräver många års hårt arbete.

Inte varje specialist kommer att kunna göra något projekt av ett hus eller lägenheter utan nödvändig arbetserfarenhet. Dessutom är design i Italien strikt under överinseende av lagen, så det är nästan omöjligt för amatörer att komma in på detta område. Vårt företag erbjuder dig en unik möjlighet att beställa ett projekt från riktiga italienska arkitekter och designers. Och samtidigt spelar det ingen som helst roll vad du planerar att bygga - din egen villa, köpcentrum, restaurang eller turistkomplex.

Samtidigt kan projektet genomföras i vilket land som helst i världen. Men om du planerar att bygga din fastighet på det här landets territorium, skulle det mest korrekta beslutet vara att kontakta oss, eftersom vi har byggt i Italien i många år. Våra uppdragsgivare ledsagas av oss, i alla skeden av arbetet, både design och konstruktion. Detta inkluderar:

- utveckling av utkast till design;

- skapande av ett arbetsutkast;

- Samråd.

- Uppskattningar och rapporter om arbetet;

- underteckna avtalet vid påbörjandet av arbetet;

Alla dokument är utfärdade på ryska, utmärkta översättare arbetar i vår personal. Hur mycket kostar våra tjänster? Tjänsterna från riktiga italienska designers och arkitekter kostar mycket pengar, men våra partners är redo att ge våra kunder en bra rabatt, så det är inte nödvändigt att vara en rik person för att kunna betala för sitt arbete.

Vi kommer att levandegöra alla idéer i enlighet med dina smakpreferenser och se till att ta hänsyn till din budget. Vi garanterar djärvt att ett projekt av vilken komplexitet som helst kommer att genomföras tillsammans med dig och kommer att spegla all individualitet och elegans. Tack vare kompetenta specialister inom olika områden av konstruktion och design och lång arbetslivserfarenhet kan vi garantera skapandet av ett projekt av vilken komplexitet som helst och på vilken byggarbetsplats som helst.