Historisk villa vid havet i Sanremo

€ 7.000.000
2000 m 2
Rum 19
Badrum 20
Bil 2
    Spara
tryckversion

Beskrivning:

Lyxvilla med park i Sanremo

Erbjuds till salu en unik lyxvilla 200 meter från havet i centrum av semesterorten Sanremo på den liguriska kusten. Lyxig byggnad med en yta på över 2000 kvm. m, består av tre våningar anslutna med en hiss och en marmortrappa.

Bottenvåningen i villan är upptagen av: en stor hall, matsal, kapell, servicerum och vardagsrum med fresker i taket och utsökt inredning i stil med senrenässansen. Det finns en pelare med terrass.

På bottenvåningen finns sju sovrum med egna badrum, balkonger och en stor terrass med utsikt över havet. På andra våningen finns tolv sovrum med eget badrum. Rummen och väggarnas tak är dekorerade med stuckaturer. Om så önskas kan du göra ombyggnation av lokalerna på villans övre våningar, ombyggnadstillståndet har redan erhållits.

I byggnadens källarvåning finns servicelokaler.

Villan är omgiven av en vacker park med hundraåriga träd och havsutsikt. Om så önskas kan en utomhuspool byggas framför huset, godkännande har redan mottagits. Markytan är cirka 3000 kvm. m.

Villan byggdes under andra hälften av 1800 -talet för familjen Turati, byggnaden är perfekt bevarad. Under XX -talet huserade huset ett privat sjukhus och sedan ett viloläge. Villan säljs för restaurering.

De karakteristiska dragen i villans fasad och inredningen i lokalerna påminner om en av San Remos sevärdheter - Villa Nobel. Detta är ingen slump, eftersom båda historiska byggnaderna ritades av arkitekten Pio Soli.

Villan ligger i ett prestigefyllt bostadsområde, bara några minuter från sandstränderna, yachthamnen och stadens huvudgator.

G

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Lyxvilla i Sanremo med park
€ 7.000.000

Lyxvilla i Sanremo med park

Försäljning: Massa #4564

Lyxfastigheter i Sanremo 700 m2 Till salu en elegant villa på 700 m2 med havsutsikt och ett pensionat på 180 m2. Villan ligger på tre våningar med havsutsikt och en stor park på cirka 21 000 m2. Villan består av: Hall...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика