2016 är den bästa tiden att köpa fastighet i Italien och på Cote d'Azur, Frankrikes kust


Vet du varför Cote d'Azur i Frankrike och regionen Ligurien i Italien är attraktiva? Bergskedjorna i de italienska alperna fungerar som en naturlig mur, vilket skapar ett unikt milt klimat i denna region. I detta område finns det inga allvarliga förkylningar på vintern, och på sommaren - svällande värme. Och allt detta, i kombination med naturens fantastiska färger och fantastiska landskap, gör denna kust till en oförglömlig plats på jorden.

Men att bli kär i Italien bara på grund av dess unika natur och bekväma klimat kommer inte att räcka, i själva verket är fenomenet i detta land annorlunda. När många stater gick in i en desperat kapplöpning efter ny teknik och konkurrens om billig arbetskraft, lade Italien betoning på att utveckla sin förståelse för sofistikering och stilkänsla. Som ett resultat har Italien under det senaste århundradet tagit förstaplatsen inom industriell design och mode, såväl som inom arkitektur.

Således överförde italienarna sin stilkänsla till sin "förmåga att leva". Därför kunde de använda naturens potential för att förstärka arkitekturens skönhet.

Allt växte till det faktum att många av våra landsmän började titta på Cote d'Azur i Frankrike och Italien, inte bara som en möjlighet att koppla av, utan också för att köpa fastigheter där.

Idag har många börjat uttrycka en önskan om att de vill köpa lägenheter på Cote d'Azur. Och vi vill ge dig ett antal skäl till varför detta måste göras omgående under 2016:

1. Det har länge inte varit någon hemlighet att det är en utmärkt investering att investera i fastigheter i Italien eller fastigheter på franska rivieran , särskilt när det kommer till semesterorter som LIGURIA. Även om du själv inte kommer att bo där, tro mig, du kommer mycket snart att hitta en hyresgäst som kommer att vilja HYRA din fastighet för en bra summa. Och hyran på dessa platser är inte låg, så din fastighet kommer att betala sig mycket snart och kommer till och med att generera inkomster.

2. Att köpa en fastighet i denna region på vintern, till sommaren kommer dess pris att stiga märkbart, så du kan sälja den mycket dyrare.

3. Italiens blomstrande riviera har alltid lockat våra medborgare till varmare klimat, och ekonomin i detta land ligger på tredje plats när det gäller stabilitet i EU, vilket innebär att fastigheter i ett antal regioner i Italien alltid kommer att vara en bra investering av ens kapital. Detta gäller särskilt i norra delen av landet.

4. För dem som har rest över hela Italien, helt enkelt inte kan leva utan det, och drömmer om att snart lyxfastigheter i Italien kommer att bli deras egendom, då vill vi utbilda dig, din dröm under 2016 kan gå i uppfyllelse. Köp en lägenhet billigt och bo på Côte d'Azur i Frankrike - nu billigare! Det har nyligen upptäckts att den BILLIGASTE lägenheten I NORRA ITALIEN inte längre är en saga, utan en sann historia.

5. En annan anledning till att snarast köpa fastigheter i Italien 2016 är att Italien är ett bra ställe att göra affärer på, eftersom politiken är konstig, vilket gör att du snabbt kan få fart och växa. Om du vill bli en framgångsrik affärsman så snart som möjligt - tveka inte! Samtidigt kommer det att vara ganska realistiskt att köpa en lägenhet billigt 2016.

6. En lägenhet, villa eller hus vid HAVET eller lyxfastigheter på Cote d'Azur är också prestigefyllda, så om din status är viktig för dig, så står den LIGURISKA RIVIERA till ditt förfogande.

7. Kostnaden för fastigheter på den azurblå KUST är mycket överkomlig för många av våra landsmän, medan det är troligt att den berömda George Clooney eller Angelina Jolie kommer att bli din granne, eftersom världens filmstjärnor också har valt denna plats för sig själva.

Och detta är inte alla argument som kan nämnas som argument för att det under 2016 fortfarande är värt att bli ägare av fastigheter i Italien, särskilt om du har tänkt på det länge.