Plats: Trevligt

Hus till salu i Nice | Köp fastigheter på franska rivieran

Ett hus i Nice är ett förvärv värt respekt. Nice är en unik stad där hundratals filmer har filmats, många politiska kongresser har hållits och dussintals beslut av global skala har antagits.

Nice är den största staden på hela franska rivieran, dess befolkning är cirka en halv miljon människor och varje år tar det emot fyra miljoner turister på sitt territorium som inte bara vill koppla av och få intryck, utan till och med köpa fastigheter i Nice.

Fastighetsmarknaden är mycket väl utvecklad här. Det är en aktiv försäljning av hus i Nice. Staden byggs, därför föreslås ett stort antal nya byggnader. Det är väldigt modernt idag att köpa ett litet hus på franska rivieran och hyra ut det. På ett eller annat sätt säljs fastigheter på franska rivieran även bland våra landsmän och ganska aktivt.

Staden är anmärkningsvärd för sin historia. Det grundades av grekerna före vår tid, namnet kommer från den grekiska segergudinnan Nike. Naturligtvis kunde omständigheterna inte annat än påverka hur området skulle heta. På den tiden vann grekerna en seger över ligurierna och de var säkra på att det inte kunde ha skett utan gudinnans ingripande. Med stor tacksamhet döpte de hela staden för att hedra denna gudom.

Nice har gått igenom mycket under sin livstid tills det blev en så känd semesterort. Häftiga krig utkämpades på dess territorium, det kämpade mot sjukdomar och hunger, var i erövring från andra folk. Och först efter Napoleons segrar fann hon fred och började aktivt utvecklas. Och nu, i nästan två århundraden, är det känt som en stad med rika människor som kommer hit för att köpa ett hus i Nice eller tvärtom, fundera på tanken: "Jag kommer att sälja ett hus på franska rivieran ."

Vi har arbetat på fastighetsmarknaden i många år, så vi vet hur försäljningen av ett hus på franska rivieran går till och alla andra nyanser som kan uppstå vid köp och försäljning. Att välja en fastighet på franska rivieran är fortfarande halva striden. Sedan kommer ett långt pappersförfarande, som måste följas ordentligt, som vi åtar oss.

Vi erbjuder dig att välja en fastighet på Franska rivieran som passar dig ekonomiskt och du gillar det. Och vi kommer att hantera alla andra frågor för att transaktionen ska kunna slutföras. Vi arbetar för att göra köp av fastigheter till en trevlig upplevelse för dig, så vi är redo att spendera rätt tid för att hitta rätt bostad.