Köp fastighet i Loano

Platsens extraordinära skönhet, klimatets oöverträffade mjukhet, den azurblå kusten, det milda havet och den strålande solen - Italien är rikt på allt detta, särskilt dess betydande del som kallas Ligurien. Det är här som älskare samlas för att unna sig kvalitetsmat av gudomlig smak och frestande arom. Men det finns en ännu mer mystisk och trevlig plats för rekreation och permanent uppehållstillstånd, som ligger i den liguriska regionen.

Detta är en semesterort, och samtidigt en kommun som heter Loano. En liten stad i termer av befolkning, inom gångarna för 11 tusen människor, är känd för sina fantastiska sevärdheter, gamla arkitektoniska strukturer, färgstarka kulturevenemang, fantastisk natur och rena luft. Människor som semester i Loano kan tillbringa sin semester fullt ut och glatt.

Förutom att bada på den azurblå stranden har gäster och lokalbefolkningen möjlighet att besöka en mängd olika lockande attraktioner. Dessa inkluderar ett gammalt slott som ligger i centrum av byn, palatsen Palazzo Riceri och Palazzo Doria från 1500-talet, kyrkan St. I Loano är även kultur- och nöjesevenemang i full gång. Här kan du hitta förbättrade idrottsplatser, tennisbanor, golfklubbor. Vindsurfing och ridlektioner finns tillgängliga året runt.

Semesterorten är full av alla typer av italienska butiker, restauranger med nationell mat och nattbarer. Historien om kommunen Loano går tillbaka till den romerska eran, då hela området var översållat med villor. Betydande strider ägde rum på en liten stads territorium, till exempel slaget 1795 mellan den franska och den österrikisk-sardiska armén. Nu växer staden och tar fart av intensiv utveckling. Inte bara kulturlivet blomstrar, utan också byggandet av olika fastigheter, som är redo för försäljning till medborgare, både i Italien och invånare i andra länder.

Loano tillhandahåller sina fastigheter till köpare var som helst i staden. Hela resortområdet har nya hyreshus på sitt territorium, samt en rad privata villor. Efter att ha köpt sitt eget boende i kommunen Loano kommer en person att känna sig inte bara den mest framgångsrika och lyckliga personen, utan också säker på morgondagens stabilitet.