Villa vid havet med en privat strand i Italien, Ventimiglia

€ 5.000.000
500 m 2
Rum 8
Badrum 4
Bil 15
    Spara

Beskrivning:

Villa nära Monaco med privat strand

Villa på Cote d'Azur i Italien med en barrspark och utsikt över Monaco. En sällsynt fastighet vid havet med en privat strand på 500 m2 och en tomt på 1,5 hektar.

Villan är omgiven av en stor, vacker, välskött park med en yta på 15 tusen kvadratmeter. med dekorativa och fruktträd, stigar kantade med natursten. Vackra sittgrupper och havsutsikt. Stora terrasser med sittplatser och grillplatser, parkering för flera bilar.

Består av en rymlig hall med panoramafönster, ett stort kök, en täckt veranda. Nedre våningen är vinkällare, grovkök. Övervåningen är en rymlig terrass på 200 m2 med panoramautsikt över havet, 5 sovrum. Individuell uppvärmning, videoövervakning. Det finns en möjlighet att utöka området och göra en pool med en tennisbana.

E

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Lyxhus vid havet i Imperia
€ 5.000.000

Lyxhus vid havet i Imperia

Försäljning: Massa #2532

Hus i fyra våningar vid havet i Empire Köp ett hus vid havet i ett lugnt område i staden Imperia vid Liguriens kust. Lyxigt hus med en yta på 1000 kvm. m, består av fyra våningar, sammankopplade med en marmortrappa och...

Lyxfastigheter Sanremo, Italien
€ 4.950.000

Lyxfastigheter Sanremo, Italien

Försäljning: Massa #2951

Prestigefylld vacker villa i Sanremo med panoramautsikt över havet Vi säljer en elegant och prestigefylld villa i provinsen Imperia, staden Sanremo, Ligurien, cirka 1400 meter från stadens centrum. Allmän och gratis, sandstranden...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика