Italienska arkitekter har blivit kända genom historien som de skickligaste, skickligaste och mest originella hantverkarna. Det var italienarna som byggde Sankt Petersburg, vilket gjorde denna stad så graciös och älskad av många. Och idag försvinner inte deras berömmelse, så de som respekterar och uppskattar den italienska stilen och vill bygga sin byggnad i denna designriktning föredrar att vända sig till dem.

Som regel närmar sig alla, som förbereder sig för att bygga sitt eget hus, skapandet av sitt projekt från sin egen individuella position, därför uppfyller typiska modeller av strukturer inte kraven från kunder. Därför är det mycket viktigt att projektet skapas av en kompetent, kunnig person som inte bara kommer att ta hänsyn till konstruktionens tekniska egenskaper, utan också konstruktionsstilen. En arkitekt i Italien är ett ganska efterfrågat yrke som kräver många års hårt arbete.

Inte varje specialist kommer att kunna göra något projekt av ett hus eller lägenheter utan nödvändig arbetslivserfarenhet. Dessutom är design i Italien strikt övervakad av lagen, så det är nästan omöjligt för amatörer att komma in på detta område. Vårt företag erbjuder dig en unik möjlighet att beställa ett projekt från äkta italienska arkitekter och designers. Och det spelar ingen roll vad du planerar att bygga - din egen villa, köpcentrum, restaurang eller ett komplex för turister.

Samtidigt kan projektet genomföras i alla länder i världen. Men om du planerar att bygga din fastighet på detta lands territorium är det mest korrekta beslutet att kontakta oss, eftersom vi har byggt på Italiens territorium i många år. Våra kunder följer med oss i alla stadier av arbetet, både design och konstruktion. Detta inkluderar:

- Utveckling av ett utkast till design;

- skapande av ett arbetsprojekt;

- samråd;

- Uppskattningar och rapporter om arbetet.

- underteckna ett avtal om början av arbetet;

Alla dokument utfärdas på ryska, vi har utmärkta översättare i vår personal. Hur mycket kostar våra tjänster? Tjänsterna från sanna italienska designers och arkitekter kostar inte lite pengar, men våra partners är redo att ge våra kunder en bra rabatt, så du behöver inte vara en rik person för att kunna betala för sitt arbete.

Vi kommer att väcka idéer till liv i enlighet med dina smakpreferenser och kommer säkert att ta hänsyn till din budget. Vi garanterar djärvt att ett projekt av komplexitet kommer att genomföras tillsammans med dig och kommer att återspegla all individualitet och elegans. Tack vare kompetenta specialister inom olika bygg- och designområden och omfattande arbetserfarenhet kan vi garantera skapandet av ett projekt av vilken komplexitet som helst och på vilken byggarbetsplats som helst.

Яндекс.Метрика