Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Fastigheter i Italien

Köp en villa, hus eller lägenhet billigt vid havet eller på den soliga kusten. Vem skulle inte vilja bo i Italien! Landet som öppnade hela världen för receptet på utsökt pizza, spaghetti och den otroliga Alfa Romeo -bilen; unik kultur och underbar mentalitet hos invånarna kommer att glädja alla besökare! Om du bor i vilken stad som helst i Italien får du ett verkligt estetiskt nöje. På vår webbplats azarovs.ru kan du köpa fastigheter i Italien utan pristillägg från mellanhänder. Billiga villor, hus och lägenheter från fastighetsägare. Vi arbetar direkt med ägarna av villor, hus och lägenheter, därför är prispolicyn en storleksordning lägre än konkurrenternas.

Vår uppgift är att göra köpet av en lägenhet eller hus så lönsamt som möjligt för dig.

Kontakta "AzarovS" så väljer vi de bästa erbjudandena till dig till ett överkomligt pris. Arkitekturen i Italien är unik och även de mest ivriga kritikerna kommer att uppskatta den, eftersom den är en del av högkultur! Kontakta oss så kommer du att kunna köpa fastigheter i Italien till ett billigt pris!

Vi hjälper dig att välja fastigheter till priser som är ännu lägre än i Ryssland! Allt detta är möjligt, eftersom den italienska ekonomin är på en ganska hög nivå, och därför är kostnaden för ett hus mycket trevlig. För dem som letar efter ett mysigt och bekvämt hem - fastigheter i Italien kommer att vara det perfekta valet! Titta bara på fotografierna av byggnader, människor och natur - absolut allt är vackert där! Om du vill bli en del av Italien - köp fastigheter och börja bo lugnt där.

Яндекс.Метрика