Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp mark i Ospedaletti

Купить землю в Оспедалетти

Mark i Ospedaletti är rätt investering! Landturismboomen i staden Ospedaletti började i mitten av 1800-talet, när tsarens läkare skickade tsarina Maria Alexandrovna till dessa oförglömliga länder för behandling. Det milda och måttligt torra klimatet på dessa platser, som inte känner till vintern, botade mycket snart drottningen, och ryktet om den mirakulösa semesterorten spreds snabbt bland adeln.

Och till denna dag har dessa platser inte upphört att vara intressanta för turister. Många börjar till och med vara intresserade av priserna på lokala fastigheter, och någon bestämmer sig till och med för att köpa mark i Ligurien. Samtidigt kommer denna investering att vara mycket kompetent, eftersom marken för att bygga ett hus i Ligurien växer i pris varje år, så om du bestämmer dig för att sälja den kommer du fortfarande att vinna. {skära}

Ospedaletti lockas inte bara av klimatet och naturen, som är full av ljusa färger, utan de pittoreska bergen pryder bara landskapen. Staden har också ett historiskt centrum, som ligger vid havets kust. Här finns Johannes Döparens kyrka, och ett härbärge för vandrare och pilgrimer har länge varit organiserat i den.

Människor har alltid tagits emot särskilt varmt här, kanske var det därför denna lilla men mysiga stad kallades "Ospedaletti", vilket betyder "gästfrihet, övernattning, härbärge". Intill kyrkan slog sig fiskarkojor harmoniskt ner.

Men den nya staden, med nya moderna byggnader, villor och hotell, ligger längre från stränderna. Det är där som oftast försäljningen av mark i Ospedaletti genomförs. Stadskärnan är rik på växtlighet och vackra byggnader. Italienarna har alltid kunnat bygga, och än idag har de inte förlorat sin skicklighet, och introducerat egenskaper av deras karaktär och temperament i moderna byggnader.

Så en viloplats kan förvandlas till en inkomstplats, och en mycket anständig sådan. En tomt i Ospedaletti rekommenderas att användas för byggnation, där man kan bygga en stuga efter eget projekt, där man själv bestämmer hur många rum det ska bli och vart fönstren ska gå. Du kan bygga en stuga på den här marken, inte bara för dig själv utan också för försäljning, och den här verksamheten blomstrar idag. Om möjligt kan du till och med bygga en hel stugby, och sälja hus eller hyra ut dem.

En tomt i Italien är till salu till ett rimligt pris, men det kan ge dig mycket mer vinst om du sköter den på rätt sätt. Det är här vi kan hjälpa dig, eftersom vi har sysslat med liknande problem i många år.

 Egenskaper med de angivna parametrarna hittades inte

Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика