Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Lägenheter att hyra, lägenheter i Imperia

Hyr lägenheter eller lägenheter i Imperia. Om du vill hyra lägenhet för sommaren   det här är en fantastisk chans att koppla av utan att oroa dig för att bli väckt på morgonen eftersom det är dags för en planerad städning eller så kommer du för sent till frukosten och vill sova lite. Många turister har kommit till slutsatsen att den bästa lösningen skulle vara att hyra en lägenhet i Imperia för att få en god vila och inte vara beroende av någon. Samtidigt finns det så många erbjudanden här att du enkelt kan hitta bostad till sommaren eller för en vecka.

Imperia är en liten stad som ligger på den italienska rivieran, vid Liguriska havets kust. Klimat, lättnad, natur och ett hav av blommor, så här kan detta område beskrivas i ett nötskal. Bergen, som ligger mycket nära, håller hela Rivieran från plötsliga temperaturförändringar och året runt förblir vädret milt och skonsamt även för dem som lider av andningsproblem. Varför väljer hundratusentals turister per år Imperia som semestermål?

{skära}

Faktum är att detta inte är ett slumpmässigt val, Imperia är en ganska välkänd semesterort, som är känd för sin historia, närvaron av lokala attraktioner, gästvänliga lokalbefolkning och utsökt mat. Vissa människor säger att imperiet är himmelriket på jorden, och de har förmodligen rätt. Du kommer aldrig att tröttna på dessa platser, och de kommer aldrig att bli uttråkade. Det är därför det idag finns en så aktiv uthyrning av lägenheter i Imperiet. Ett antal turister föredrar att inte vila genom en researrangör och att hyra är den bästa och enda lösningen att inte vila på hotell. Vi har inget emot dem, vi vill bara erbjuda dig en bekvämare vistelse.

Vi hjälper dig att hyra en lägenhet i Imperia för sommaren eller, om du är här en kort tid, kan du även hitta bekvämt boende under en kortare tid. Lägenhet att hyra Ligurien kostar annorlunda. Om du vill spara pengar behöver du inte leta efter dem på den första kustlinjen eller i lyxhus. Här kan du också hitta en utmärkt lägenhet, välmöblerad och med låga löner. Det viktigaste är att veta var man ska leta och med vem man ska leta. Vi känner till alla fastigheter i Italien som hyrs ut. Dessa är lyxiga lägenheter i ekonomiklass.

Vår databas innehåller tusentals erbjudanden till olika priser. Det är viktigt att veta ytterligare en nyans - fastigheter i Ligurien hyrs inte ut utan att ett särskilt avtal ingås. Dessa är italienarna, som bara kan avundas, eftersom genomförandet av lagen talar om hela nationens ärlighet. Vi hjälper dig att hitta det boende du är intresserad av och till och med förbereder alla nödvändiga dokument själva. Vi kommer att göra vårt bästa för att din semester inte ska belasta någonting.

 
Hyr en lägenhet i Oneglia, Imperia
€ 700/н

Hyr en lägenhet i Oneglia, Imperia

Sommarhyra: Massa #2421

Hyr en lägenhet vid havet i Imperia Hyr en lägenhet nära havet i centrum av Oneglia -distriktet i Imperia vid Liguriens kust. Lägenhet med en yta på 50 kvm. m, på husets tredje våning, består av en entré med inbyggda garderober,...

Hyr en lägenhet för sommaren i Imperia
€ 800/н

Hyr en lägenhet för sommaren i Imperia

Sommarhyra: Massa #2092

Hyr en lägenhet i Liguria, Imperia Hyr en lägenhet i Imperia, Ligurien för sommaren. Lägenheten är fullt möblerad och är perfekt för avkoppling. Bara 600 meter från havet. 4/5 sängar, spjälsäng, två badrum, 2/3 sovrum....Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика