Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp ett färdigt företag i Bordighera

Купить готовый бизнес в Бордигере

Kommersiella fastigheter i Bordighera är av intresse för affärsmän från olika länder, inklusive våra landsmän. Faktum är att försäljningen av ett färdigt företag i Ligurien är ett mycket lönsamt företag. Naturligtvis, innan du köper ett hotell, restaurang, värdshus eller bar, bör du fråga dig själv och ägaren vad som är anledningen till att han bestämde sig för att sälja en lönsam verksamhet. Men inte alltid, anledningen till försäljningen är att verksamheten gick i konkurs och man behöver sälja snabbare för att inte stå utan inkomst alls. Det kan faktiskt vara så att ägaren behöver lämna landet snabbt och under lång tid. Eller så vill han bara ge sitt företag till goda, ansvarsfulla händer. Men det kan också hända att ett färdigt företag i Italien, som erbjuds dig och lovat att det ska betala sig själv på kort tid, faktiskt står i enorm skuld till banker, eller så har den lokala förvaltningen synpunkter på området där verksamheten är belägen.

{skära}

Därför måste du leta efter en ny byggnad mycket snart. Hur som helst, det är inte värt att göra en affär utan specialister. I det här fallet "äter vi upp hunden", så vi vet mycket väl hur försäljningen av ett färdigt företag i Ligurien går. Vi kan alla lagar och är medvetna om alla de förändringar som genomförs ganska ofta.

Vi hjälper dig att köpa ett färdigt företag i Bordighera, samt ge råd om en korrekt fortsättning av den köpta verksamheten. Vad du än väljer - för att köpa en bar eller en produktion i Bordighera, kommer vi att kontrollera alla dokument för deras äkthet, såväl som själva verksamheten för dess verkliga tillstånd. Du kommer att veta exakt om det här företaget har skulder, utestående lån, vilken inkomst den här typen av verksamhet ger.

Vi kommer också att vidta nödvändiga åtgärder för att vid behov öka försäljningen. Om du inte befinner dig i landet och det inte finns någon att anförtro din verksamhet till är vi redo att ta detta ansvar och hålla dig informerad. Samtidigt kommer ledande befattningar att besättas av högutbildade personer med lång arbetslivserfarenhet. Kommersiella fastigheter i Ligurien lovar stora framtidsutsikter. Dessa platser besöks av tiotusentals turister året runt, vilket gör att dina kunder här inte bara kommer att vara lokalbor, utan även utlänningar som är galna i dessa platser. Dessutom är en väletablerad verksamhet inte bara mycket pengar, utan ett grönt ljus för att få uppehållstillstånd, italienskt medborgarskap och en rad andra förmåner.

 
Glassbar till salu i Italien
€ 550.000

Glassbar till salu i Italien

Försäljning: Massa #5269

Färdiggjord glassbarsverksamhet till salu i Bordighera Ett stort café med verkstad för tillverkning av glass och konfektyr finns till salu i centrum, en färdig verksamhet och själva fastigheten...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика