Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Lyxfastigheter i Ventimiglia

Lyxfastigheter i Ventimiglia är en särskild kategori av bostadshus i denna stad. Den tillhör den högsta klassen och har förutom sina relativt stora dimensioner den högsta kvaliteten på konstruktion och dekoration. Lyxfastigheter i Ventimiglia tillhör alltid kategorin "elit" och skiljer sig från andra genom att det finns perfekt plana tak, väggar och golv, utmärkt ljud och värmeisolering. Utsikten från fönstret är också viktig, om det här är ett stadsavloppssystem, så är detta naturligtvis inte ett elitboende.

Exklusiva fastigheter kommer alltid att kosta mer än andra, medan denna kategori kan inkludera inte bara en ny byggnad, byggd enligt ett nytt projekt. Det kan också vara någon form av historisk fastighet i Italien i form av slott eller palats.

Även idag kan du köpa fastigheter i LUX -klass

{SKÄRA}

i Ventimiglia, som byggdes med modern teknik, ligger vid havet. Bostadslokaler i denna klass är designade av professionella formgivare som inte bara tänker på interiören utan även husens utsida. Att sälja dyra fastigheter i Ventimiglia går långsammare än andra typer av bostadshus, eftersom det inte är så många människor som har råd med ett sådant förvärv. Men för den här klassen människor finns det ett stort urval av förslag.

Sällsynta fastigheter i Ligurien erbjuds i tillräckliga mängder, men inte alla alternativ är värda att överväga. Faktum är att fastighetsmarknaden är överfull och de försöker släppa igenom fastigheter som inte har varit lämpliga för bostad på länge, eller att staten planerar att bygga något i dess ställe, eller så kan det till och med tas mot borgen . Innan du letar efter fastigheter i Ligurien bör du därför ta hand om vilket företag som kommer att övervaka dig i detta. Vi erbjuder våra tjänster till alla som är intresserade av lyx eller vanlig fastighet i Italien. I vår databas finns ett stort urval av fastigheter som tillhör alla klasser, både primära och sekundära bostäder. Varje alternativ kontrolleras på ett tillförlitligt sätt, detta eliminerar uppkomsten av oförutsedda utgifter för den nya ägaren i form av obetalda skulder från de tidigare ägarna.

Vår personal har alla nödvändiga specialister som inte bara tar upp den juridiska sidan av denna fråga, utan också förbereder alla nödvändiga dokument för att ingå ett köp- och försäljningsavtal. Vi har arbetat på detta marknadssegment länge och vi vet hur vi kan spara dina pengar.

 
Villa vid havet med en privat strand i Italien, Ve...
€ 5.000.000

Villa vid havet med en privat strand i Italien, Ve...

Försäljning: Massa #2986

Villa nära Monaco med privat strand Villa på Cote d'Azur i Italien med en barrspark och utsikt över Monaco. En sällsynt fastighet vid havet med en privat strand på 500 m2 och en tomt på 1,5 hektar. Villan är omgiven...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика