Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Hyr en villa, hus i San Remo  

Аренда виллы, дома в Сан Ремо

Att hyra en villa i San Remo är mycket viktigt för besökande turister, italienare själva som bor i Italien, men inte vid havet, utan i själva djupet av landet, och till och med för affärsmän som är vana vid att leva under bra förhållanden.

Ligurien anses vara en av de mest elitregioner i detta land, och staden Sanremo är dess varumärke, som också bär namnet på blommans och musikens stad, eftersom båda har en plats att vara här. Dessutom har Sanremo ett mycket bekvämt läge, här kan du enkelt ta dig till skidorten i Palermo, till Monte Carlo och andra kända turistattraktioner. Därför uppmanas de turister som föredrar aktiv semester i Italien att hyra en villa i San Remo oftare än i andra städer i detta land.

Naturligtvis bör det noteras att att hyra fastigheter i San Remo inte är det billigaste. Under säsong kan det kosta två eller till och med tre gånger mer än om du hyr det utanför säsongen. Platsen för bostäder är också mycket viktig här. Om det är nära kusten, kommer dess pris också att vara mycket högre än de som ligger längre från första raden. Och en annan faktor som påverkar hyreskostnaden är den klass som huset eller villan tillhör.

{SKÄRA}

Ekonomiklass är den billigaste typen av fastighetsuthyrning, som bara innehåller det väsentliga för vardagen utan krusiduller. Elite -fastigheter kan inkludera byggnadssäkerhet samt ett smart hemsystem. Du kan hyra ett hus i San Remo utan att vara i Italien än, men på Internet. Det är mycket bekvämt, enkelt och ännu billigare. Samtidigt finns det en risk för att goda fastigheter att hyra inte kommer att finnas kvar vid ankomsten till landet, därför är bokning alltid välkommen, särskilt under säsongen.

Hyresbostäder i San Remo kan också förändras inte bara från säsonger utan även under lokala helgdagar och andra evenemang under hela året. Så under perioden jul, påsk, sommarlov blir hyreskostnaden högre och det gäller inte bara hus och villor utan även andra typer av bostadsfastigheter. Jag måste säga att möjligheten att hyra ett hus i San Remo eller en villa är ett utmärkt alternativ till alla, även det mest exklusiva hotellet, särskilt för dem som gillar att ha en bullrig vila med vänner.

Här kan du lyssna på musik högt, elda och grilla utan att tänka på att dina grannar inte sover i närheten och är på väg att klaga till administrationen. Att hyra fastigheter i Italien är ett utmärkt tillfälle att vila gott på stränderna i detta land, njuta av naturen och få oförglömliga intryck.

 
Hyr en villa med två lägenheter i Sanremo
€ 3.200/н

Hyr en villa med två lägenheter i Sanremo

Långtidsuthyrning: Massa #2207

Hyr en villa nära havet i Sanremo Hyr en villa i Sanremo, Imperia -provinsen, Ligurien. Villan består av två lägenheter på de två första våningarna. Den första lägenheten, med en yta på cirka 190 kvm. m, består av två...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика