Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Hyr en villa, hus i Ospedaletti | Hyr en villa, hus

Аренда виллы, дома в Оспедалетти

Att hyra en villa eller ett hus i Ospedaletti kommer att göra din semester bekvämare. Du kommer inte att vara beroende av hotellet, ingen kommer att väcka dig på morgonen på grund av planerad städning. Hyr en villa eller ett billigt hus vid havet i Ospedletti genom vår fastighetsbyrå mycket snabbt.

Staden Ospedaletti har varit mycket förtjust i turister sedan 1860, det var då dessa platser valdes av den kejserliga familjen Alexander II och hans adel. De kom till dessa delar ganska ofta, så de var tvungna att hyra fastigheter i Ospedaletti. De förvärvade aldrig sin egendom här.

Förutom det faktum att ett otroligt bekvämt klimat, magnifika landskap och en kontrast av en mängd olika färger lockar turister hit, kommer ingen att vara likgiltig från lokala attraktioner. En av dem är Villa Sultana. Detta är en lyxig villa, som erkänns som den mest lyxiga inte bara i Italien, utan över hela världen. Det är en monumental byggnad med tre kupoler. Det är här som det första italienska kasinot ligger. Villa Sultana anses vara ett historiskt kulturminne, och alla som kommer hit minst en gång strävar efter att se det.

{SKÄRA}

Idag, med tanke på alla skönheter som finns här, är det mycket svårt att tro att det på avlägset 1800 -tal bara var en fattig fiskeby, där det bara fanns några få hus. Detta område väcktes från sömn av den franska adeln, som bestämde sig för att investera sina medel för utvecklingen av en utväg här för rika människor. Sedan började en järnväg byggas här, och en station låg i samma stad, så att det skulle vara bekvämt för turister att ta sig hit.

Gator började byggas här, på vilka grandiosa villor uppfördes, var och en fick sitt eget namn. Inte alla byggnader har överlevt till denna dag, men nya, moderna villor och hus, som är utrustade med alla hushållsapparater som behövs för komfort, började byggas i deras ställe.

Idag kan du hyra en villa eller ett hus i Ospedaletti för vilken period som helst och till vilket pris som helst. Det viktigaste är var själva villan eller huset ligger. Ju närmare kusten, desto dyrare. Och när du vet detta kan du spara bra och hyra en villa eller hus i Ospedaletti närmare centrum, inte till havet.

Om du är intresserad av en korttidsvilla i Ospedaletti kommer du att erbjudas en rad fastigheter till ett bra pris. Så du kan hyra en villa i en vecka, som inkluderar byte av handdukar och städning, och allt detta kommer att vara relativt billigt. Samtidigt har villan flera sovrum, så det är mycket bekvämt att samla ett litet team och ge upp på semester i en vecka i Ospedaletti. Du kommer att tycka om levnadsförhållandena, och du kommer att vara nöjd med priset.

 Egenskaper med de angivna parametrarna hittades inte

Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика