Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp ett färdigt företag i Ospedaletti

Купить готовый бизнес в Оспедалетти

Kommersiella fastigheter i Ospedaletti är en chans att tjäna utmärkta pengar, även om du inte har ditt eget företag. Faktum är att dessa platser har varit mycket kända sedan 1800 -talet. Tusentals turister kommer hit på semester varje år, och var och en av dem vill ta något härifrån. Därför är det till och med svårt att föreställa sig vilken typ av penningomsättning som sker här.

Således, även om du har en kommersiell fastighet i Ligurien, kan du hyra ut den för en god vinst. Samtidigt behöver du inte göra en affärsplan, studera marknaden, betala löner och liknande. Du måste bara se till att din fastighet alltid behåller sitt trevliga utseende och att räkningarna alltid betalas. I det här fallet måste hyresgästen betala räkningarna. {CUT}

För dem som fortfarande vill starta eget i dessa delar kan vi rekommendera att köpa en bar, restaurang, hotell, hotell. Det vill säga köpa ett färdigt företag i Ospedaletti och fortsätta det. Det viktigaste är att i början förstå varför han säljs. Eftersom ingen kommer att sälja "guldgruvan". Tja, vad är anledningen till inkomstminskningen, detta måste också klargöras för att förändra arbetsförloppet. Tro mig, mycket snart börjar även den ”döda” verksamheten att ge bra vinster om den hanteras korrekt.

Men det händer att det finns en möjlighet att köpa ett färdigt företag i Italien, men det finns ingen möjlighet att hantera det självständigt. Detta kan bero på att ägaren själv inte kan vara här permanent länge eller att det inte finns några affärskunskaper. I detta avseende är vi redo att hjälpa dig. Vi kan tillfälligt ta positionen som ledare för ditt företag och hålla dig ständigt uppdaterad. Du kommer att få rapporter om allt som händer, och utan ditt tillstånd kommer vi inte att fatta drastiska beslut.

Du kan också skapa din egen produktion i Ospedaletti. För detta är det nödvändigt att studera väl vad som kommer att vara av intresse för den lokala konsumenten. Naturligtvis kommer mat alltid att vara relevant, eftersom det alltid finns ett stort antal människor här och ingen gillar att stå i kö för en hamburgare under en lång tid. Badutrustning, badtillbehör och så vidare, allt detta kommer att vara av intresse för köparen, men några nationella kasakiska saker kommer att vara helt på sin plats här.

Du kanske också är intresserad av att sälja ett färdigt företag i Ligurien, ditt eget företag. Vi löser också dessa problem, eftersom vi snart kommer att ge dig en pålitlig kund som gärna kommer att bli ägare till ditt företag.

 Egenskaper med de angivna parametrarna hittades inte

Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика