Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp ett färdigt företag i Ligurien

Купить готовый бизнес в Лигурии

Kommersiella fastigheter i Empire är flytten av en klok affärsman. Imperia är inte en stor stad som ligger vid Liguriska havet. Detta är en del av den världsberömda rivieran, som lockar med sin skönhet och fantastiska klimat, och allt detta bidrar till att locka turister över hela världen. Och där det finns turister finns det många möjligheter att skapa ett lönsamt och efterfrågat företag.

När man tittar på alla dessa möjligheter kan man helt enkelt inte tro att det skulle vara trevligt att köpa en bar, restaurang, hotell, hotell och kanske till och med etablera sin egen kommersiella produktion i Empire. Men alla företag kräver inte bara fastigheter, de behöver kommersiella fastigheter i Ligurien.

{SKÄRA}

Så det finns flera möjligheter att starta eget företag på dessa platser. Först av allt, och det enklaste sättet är att köpa ett färdigt företag i Empire. Det finns allt du gillar - barer, restauranger, salonger, yacht- och båtuthyrning och så vidare. Men du måste vara försiktig, eftersom ett färdigt företag i Italien inte alltid säljs av människor som är rena till hands. Ibland kan det vara en bluff. Just för detta fall är vi professionella konsulter inom försäljning och köp av kommersiella fastigheter i Italien. Försäljningen av ett färdigt företag i Ligurien måste alltid åtföljas av en noggrann kontroll som vi tillhandahåller.

Förutom att förvärva ditt eget företag kan du starta eget eller öppna ditt eget företag. Det är ett riskabelt företag, men om du närmar dig det på rätt sätt är det värt det. Vi kommer att ge nödvändigt bistånd för att studera marknaden och ge dig råd om vilken typ av verksamhet på detta område som är mest relevant. Vi kommer att arbeta med dig både under genomförandet av transaktionen och efter det. Och bara när vi är säkra på att du är redo för självständig segling släpper vi din hand.

Om du inte har möjlighet att vara i Italien och driva ditt företag, är vi återigen redo att stödja dig och erbjuda samarbete. Vi är redo att bedriva ditt företag och lämnar rätten att underteckna dokument till dig. Vi kommer att övervaka hur korrekt alla uppgifter löses, vi kommer vidta korrigerande åtgärder om det behövs och vi skickar en detaljerad rapport om hur det går. Vi kan ta chefsstolen en stund medan du är borta eller under en längre period, tills du får de nödvändiga dokumenten så att du kan stanna länge i Italien.

 Egenskaper med de angivna parametrarna hittades inte

Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика