Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Plats: Alassio

Kommersiell fastighet i Alassio till salu | Köp ett färdigt företag i Italien

Коммерческая недвижимость в Алассио

Kommersiella fastigheter i Alassio är av intresse inte bara för erfarna stora affärsmän. Faktum är att du inte behöver ha mycket erfarenhet för att vara redo att köpa en bar, restaurang, hotell eller hotell och starta ditt eget företag. I själva verket är det för dessa ändamål inte ens skrämmande att ta ett lån, eftersom förvärvet kommer att löna sig, även om du själv inte börjar göra något här. Kommersiella fastigheter i Ligurien är mycket väl uthyrda. Som ett resultat är det fördelaktigt för alla - hyresgästen löser alla problem med fastigheten, betalar månatliga betalningar, och ägaren behöver inte tänka på affärsplaner, skatter, marknader.

Det återstår bara att bestämma var och vilken fastighet som kommer att vara bekväm, lönsam och prisvärd för dig, och vi är redo att hjälpa dig med detta. Vår databas har ett stort antal alternativ, bland vilka du säkert kommer att hitta det som är intressant för dig. Vi kommer inte bara att berätta om det, utan också visa dig det, eftersom vi har en sådan möjlighet.

Du kan naturligtvis starta ditt eget företag på dessa platser, och oftare än inte föredrar många av våra landsmän att etablera sin produktion i Alassio. Det finns ingen gräns för fantasi, det viktigaste är att korrekt bedöma marknaden och erbjuda konsumenterna vad de behöver. Valenki och duniga sjalar kommer definitivt inte att bli populära här, men några delikatesser eller souvenirer kommer väl till pass.

Om du fortfarande vill starta ett företag, men du inte vill starta något, kan du köpa ett färdigt företag i Alassio. Det kan vara en fabrik eller samma hotell. Endast det viktigaste är att du inte omedelbart ska skynda dig till ett annat färdigt företag i Italien, utan noga kontrollera varför det säljs. Försäljningen av ett färdigt företag i Ligurien genomförs aldrig om det ger bra inkomster. Det är nödvändigt att klargöra varför ägaren bestämde sig för att överge sin "guldgruva".

Vi behandlar inte bara sökandet efter fastigheter eller affärer som är till salu, utan vi kontrollerar noggrant orsakerna till försäljningen. Dessutom, ju vackrare ägaren målar föremål för försäljning, desto närmare kontrollerar vi det. Naturligtvis händer det att ett företag säljs på grund av en flytt eller ägarens beslut att göra något annat, men oftare är orsaken inte lönsamhet. Vi kontrollerar objektet som säljs för att se om det finns skulder, eftersom det är det vi är mest oroliga för, och för att verksamheten ska börja tjäna pengar igen, ibland behöver du bara byta ledning.

 Egenskaper med de angivna parametrarna hittades inte

Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика