De dyraste husen i Italien, var man hittar dem

Jag får ofta frågan: var är den dyraste fastigheten i Italien. Om vi analyserar genomsnittspriset på alla typer av bostäder: lägenheter, takvåningar, villor som finns till salu, kan vi för närvarande markera flera lyxerbjudanden i landet.

Den dyraste italienska fastigheten ligger i det exklusiva området Porto Rotondo, Punta Lada, där den genomsnittliga kostnaden för unika villor med en privat park och pool är knappt 5 miljoner. Euro. För 3,5 miljoner euro kan du pruta på platser i Florens: Piazzale Poggio Imperiale och Provincial 14.

Dyr? Du kan överväga området Castiglione della Pescaia, där du kan hitta lyxiga bostäder för 2,8 miljoner euro. Och också området Via del Corso i Roms historiska centrum, där många palats ligger.

Från de magnifika villorna i Versilia transporteras vi till kusten på Sardinien, till den vackra naturen i Porto Cervo. Alla som drömmer om att bli ägare i en av de vackraste villorna i Medelhavet bör veta att ägarna till lyxvillor på dessa platser ber om i genomsnitt 2 miljoner euro, och i Neapel kan du hitta lägenheter med panoramautsikt över bukten för i genomsnitt en och en halv miljon euro ....

Många miljonärvillor finns i Toscana. I den centrala italienska regionen är dyrare bostäder koncentrerade inför Lombardiet och Lazio.

En miljon euro kan mötas i Ligurien, Sardinien, Piemonte och Kampanien.

Fastigheter i Italien är för varje plånbok. Om du är redo att överväga alternativ, så står jag till din tjänst.