Du kan inte förbjuda att leva vackert, särskilt i Italien!

Jag föreslår att ta en titt på de dyraste adresserna, där värdet på fastigheter överstiger en miljon euro.

Någon drömmer om att bo mitt i landet, och någon närmare naturen. Till exempel finns det exklusiva fastigheter i Italien nära havets kust. Om du funderar på Forte dei Marmi, kan du välja mellan fler än 20 adresser från 2,5 miljoner på Viale Italico till cirka 1 miljon euro på Via Scassicarli. Det finns också lyxvillor utanför kusten av Castiglione della Pescaia, Capalbio, Argentario, Chiavari Lavagna och Portofino Santa Margherita Ligure och Costa Smeralda (Sardinien). Glöm inte ön Capri, där den dyraste gatan går genom Tuoro.

Många italienare och gäster i det soliga landet skulle vilja bo vid den underbara Comosjön: området Brienno-Cernobbio och sjön Trasimeno: området Castiglione del Lago och Passignano sul Trasimeno.

De dyraste husen i hjärtat av Sirmionehalvön från 1,3 miljoner euro och över 2 miljoner.

Det finns också hus på de toskanska kullarna för dem som värdesätter lyx och komfort för lyxiga pengar. Överväg fastigheter i bergen på Kreta eller Chianti, där det finns flera adresser av särskilt värde. Förutom Montalcino, som dominerar rankningen av de dyraste gatorna, har de omhuldade stenhusen en prislapp på upp till 2 miljoner euro i snitt på Via Roma, i Asciano och på landskapet Montalbuccio i Siena med vansinnigt vackra vyer.

Och om du föredrar att bo i bergen, så kan jag också här erbjuda hus på de lyxiga gatorna i Cortina, i Belluno-regionen, som är drottningen av Alperna, den enda där du kan hitta hus med ett genomsnittspris som överstiger en miljon euro i Alvera och Corso Italien.

Har du redan velat titta på flera fastighetsalternativ? Slå mitt telefonnummer, boka tid!