Var är det bästa stället att bo i Italien?

Jag får ofta frågan: vilken provins, stad i Italien att välja att bo?

Om du bestämmer dig för att ändra något i ditt liv och förbinder framtiden med ett underbart land som Italien en gång för alla, så är den här artikeln något för dig!

Älskar du havet, tål värmen, tröttnar inte på bullriga italienare, hur mycket kapital du har på ditt konto, vad ska du göra, räknar du med inkomst, öppnar företag, tänker på ditt eget hus eller lägenhet - det här är de frågor som bör besvaras innan du letar efter ett hem.

Varje provins, stad i Italien liknar inte varandra, det finns fördelar och nackdelar.

ROME - denna stad i Italien kommer att kräva en "tung" plånbok, och arbetet är inte så enkelt. Men världens centrum)))

Lazio -regionen för älskare av utsikten från fönstret - det finns fantastiska landskap här.

Vill du bo i hälarna på en italiensk känga? Detta är det bästa stället för älskare av utsökt gastronomi. Om du är en äventyrlig kamrat, ditt handlingsområde för investeringar i denna region.

Om du inte ska arbeta i Italien, men njuter av havet och solen, är du direkt till Sicilien. Klimatet, havet med sina oändliga stränder, utsökt mat. Och kostnaden för bostäder är ganska hög på pris-kvalitet

Du är en romantiker av natur - tänk på Veneto. Inte alla städer i provinsen med en dyr levnadsstandard, till exempel Verona, Belluno med hög levnadsstandard och fastighetskostnaderna är mycket lägre. Förresten, lägenheter i Verona är sämre i värde än andra städer i regionen.

Om du vill ha allt på en gång: medeltida palats, utsökt mat, tryffel - sedan direktvägen till Piemonte. Förutom Turin finns det andra städer i regionen där levnadsstandarden är ganska hög. Visste du att invånarna i Piemonte är välförtjänta från hela Italien, så är det en ledtråd!)))

Jag förstår att det är mycket svårt att bestämma sig för en plats på kartan över Italien! Mitt råd är att komma på semester och bo i olika regioner, och där kommer fallet att dyka upp.

Och jag kommer att fortsätta berätta om de bästa platserna i Italien.