Hur mycket kostar det att möblera ett hus i Italien

Tjänster

Beräknar kostnaden för att möblera ett nytt hem i Italien

Planerar du att köpa ett hus i Italien och processen pågår redan? Men så uppstår plötsligt frågan: hur mycket kommer det att kosta att möblera huset? Detta är alternativet när du vill ha allt efter din smak.

Frågorna uppstår omedelbart: var kan man köpa? Om du vill klara dig utan en dyr designer, så finns det många webbplatser för att reparera och hitta möbler.

Jag har inte använt det, men vissa köper möbler och reparerar via eBay.Många italienare gör köp via onlineplattformar, och det sparar mycket tid och ofta pengar.

Så hur mycket kostar det att möblera ett hus i Italien? All statistik är förstås ganska ungefärlig och beror på behoven och regionen.

Framtida ägare eller hyresgäster i Italien som vill utrusta sina hem vägleds av i genomsnitt 800-1000 euro. Detta inkluderar: Vanligtvis interiörändringar för att anpassa hemmet efter din smak, måla väggarna, byta sovrum eller göra förbättringar av badrummet.

Nästan alla intervjuade sa att de hade investerat i nya möbler för att renovera sitt hem. Den genomsnittliga köpeskillingen för många har nått runt 800 euro. Huvudsakliga utgifter för hushållsapparater: diskmaskin och tvättmaskin, kylskåp är huvudinköpen vid flytt till nytt hem.