Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Plats: Siniscola

Siniscola - Italiens inland på ön Sardinien

Siniscola, provinsen Nuoro, Sardinien, Italien. Italien är ett favorit turistmål, som består av ett antal öar. Och när det finns ett val av Sicilien eller Sardinien, till exempel, är det verkligen väldigt svårt att välja, eftersom deras skönheter är obeskrivliga.

I den italienska provinsen Nuoro finns en medelstor stad för området som heter Siniscola. Det är en liten kommun och dess befolkning är 11 tusen människor, medan densiteten är 54,78 personer per kvadratkilometer. Staden upptar ett område på cirka tvåhundra kvadratkilometer. Detta område är mycket populärt bland turister som vill tillbringa en semester med barn och lockar inte bara dess klimat utan också den otroliga skönheten i naturen, landskapet och ett hav av underhållning.

Stränderna i denna del av Italien anses vara de vackraste, och entusiaster för dykning uppskattade all den fina undervattensvärlden - detta, och de mest olika arterna, fiskar, korallväxter, en underbar lättnad av havsbotten. Köket och restaurangerna i denna stad kommer att överraska dig med sitt överflöd - här kommer du att smaka inte bara fantastiska skaldjur, utan också desserter, och du kommer också att bjudas på utsökt lokalt vin, eftersom sardiska viner är populära i hela Italien. Det finns många underhållningar och utflykter här, samtidigt är det förvånande att lokala attraktioner aldrig kommer att bli uttråkad. Överflödet av grönt, liksom många andra färger gör att du kan koppla av och dyka in i en fascinerande resa genom en liten italiensk stad.

Eftersom Siniscola ligger vid kusten kan du till och med fiska med lokalbefolkningen, köpa massor av souvenirer och prata oändligt om din semester i Italien. Naturligtvis har turismen idag nått en så avlägsen plats i Italien som Siniscola, så de tar gärna dig på en båt, erbjuder dig att delta i attraktioner och till och med ger dig en gåva om du vinner. Men även detta är inte det som lockar turister hit.

Denna stad kommer särskilt att gillas av dem som älskar andra nationers historia och kultur. Det är en lugn och fridfull plats, som helt enkelt vimlar av turister, attraktiv även för italienarna. Efter att ha tillbringat lite tid på ön får du oavsiktligt dig själv att tro att du vill veta hur mycket fastigheter i Siniscola kostar.

Att sälja fastigheter på dessa platser är en ganska populär tjänst, eftersom inte bara turister, utan även invånare i Italien, särskilt mot slutet av sin karriär, försöker flytta till kusten, så de har bråttom att sälja sin egendom och köpa något vid havet. Samtidigt är det ingen brist på fastigheter i Siniscola - både villor och hus, till och med lägenheter, hittar något som passar dem och de som är nöjda med lägenheten som permanent hem.

 Egenskaper med de angivna parametrarna hittades inte

Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика