Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Plats: Posada

Posada - en liten stad vid Sardiniens kust

Posada, provinsen Nuoro, Sardinien, Italien. Italien är ett av de mest favoritländerna bland turister, så när som helst på året kan du höra de mest olika dialekterna i världen. Bland alla favorit turistmål är semestern på Sardinien den mest populära.

Detta territorium är känt över hela världen inte bara tack vare turister, utan också till de händelser som ägde rum där genom historien. Idag är denna region indelad i flera provinser, varav en är Nuoro. Det är öns tredje största provins och är hem för en liten stad som heter Posada, tidigare känd som Feronia eller Pausada.

Denna stad ligger vid stranden av Tyrrenska havet, dess yta är cirka 34 kvadratkilometer och en befolkning på upp till 2500 människor. På detta territorium var staden Feronia en gång belägen, man tror att den grundades av en sådan historisk person som Faliscans. I denna stad fanns det en gång ett tempel för den etruskiska gudinnan Feronia, men allt detta har gått långt in i historien. En del av staden ligger på toppen av en kulle och behåller några av egenskaperna hos den medeltida historiska stadskärnan, där du kan besöka ruiner, slott och till och med torn från 1300 -talet.

Detta slott var säte för den berömda Eleanor Arborea och sedan en ättling till hans familj under den spanska erövringen av området. Detta slott blev senare godset till Baron Posada, varefter hela staden fick sitt namn efter den här mannen. Idag är Posada en otroligt populär stad älskad av både turister och lokalbefolkningen. Här kan du hitta allt för underhållning av den mest sofistikerade besökaren.

Klippiga stränder, en välskött strand, det renaste vattnet i havet, allt detta är så lockande att oavsiktligt vill veta hur mycket fastigheter i Posada kostar, för att gradvis flytta till detta paradis. Och om du på allvar tar itu med den här frågan kan du till och med ta en titt på hela utbudet av fastigheter som denna plats erbjuder, och du kommer att bli förvånad, eftersom försäljningen av en mängd olika fastigheter är utmärkt här - lägenheter, hus, villor, allt för varje smak och inkomst.

För dem som ännu inte kan köpa en stor egendom kan du köpa något mindre. Lägenheten är den vanligaste typen av fastigheter och kan köpas i delbetalning. Många försöker sälja sina lägenheter för att köpa ett hem vid kusten, så det är ingen brist på fastigheter i denna region.

 Egenskaper med de angivna parametrarna hittades inte

Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика