Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp ett nytt hem i Ospedaletti

Новое жилье в Оспедалетти, новостройки

Nya byggnader i Ospedaletti är mycket populära. Ospedaletti är en italiensk kommun som ligger i den liguriska regionen, provinsen Imperia. Det upptar ett område på bara 5 kvadratkilometer, och cirka 4 tusen människor bor permanent i detta territorium. Under turistsäsongen blir platserna här särskilt livliga, eftersom antalet turister är mycket svårt att räkna. Det ena avlöser det andra, och på gatan kan du höra en mängd olika språk i världen, som med sin accent försöker säga några ord på italienska.

Det är intressant att dessa platser blev kända redan på 1800-talet, efter att tsarens läkare rekommenderade Maria Alexandrovna, fru till Alexander II, att besöka just denna resort för att förbättra hennes hälsa. Hon lyssnade på rekommendationen och gick mycket snabbt på bättring, och mycket snart lärde hon sig om de helande egenskaperna hos dessa platser för att veta allt, så alla som hade råd med en sådan semester kom hit. {skära}

Staden Ospedaletti har fått sitt namn för att Johannes Döparens kyrka står här, där det finns ett skydd för vandrare och pilgrimer. Alla visste att det var möjligt att äta och övernatta här, så resenärer försökte gå förbi denna stad. Och dess namn översätts som "härbärge eller logi för natten."

Det är omöjligt att inte säga om det lokala klimatet, det är milt och måttligt torrt här, så vid en temperatur på 30 grader på sommaren är alla här väldigt bekväma. Och på vintern sjunker termometern knappt till +5 grader, och då bara i januari. Naturen här vimlar av ljusa färger, du kommer aldrig att glömma de grönskande gräsmattorna, palmerna och eukalyptusträden mot bakgrund av det klarblå havet.

Våra landsmän attraheras hit av den fantastiska renligheten, som inte bevaras av lokala verktyg, utan av invånarna själva, som växte upp i denna kultur.

Alltså om bostäder. Turism är turism, men några av våra landsmän köper verkligen aktivt fastigheter i Italien. Och vissa människor har ett dilemma - att köpa nya bostäder i Ligurien, eller att klara sig med sekundära bostäder?

Så Ospedalettis nya byggnad kan vara lite dyrare än sekundära bostäder, eftersom den byggdes med moderna material, den har ännu inte berörts av tiden, så den kommer att stå i flera decennier utan större reparationer. Samtidigt vet du säkert att den "tidigare" ägaren inte oväntat kommer till ditt hus och inte kommer att kräva tillbaka din lägenhet, eftersom den juridiskt sett är helt ren. Det är därför som försäljningen av nya bostäder i Italien är mer aktiv.

Men jag måste säga att vi noggrant kontrollerar alla fastigheter i Ospedaletti för antalet skulder och ägare, därför, oavsett vilken bostad du väljer, kommer alla fastigheter du köper i Ligurien att vara en utmärkt lösning.

 Egenskaper med de angivna parametrarna hittades inte

Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика