Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp ett nytt hem i imperiet

Купить новое жилье в Империи

Nya byggnader i imperiet. Att köpa nya bostäder i imperiet har länge inte längre varit en sensation, eftersom staden, trots sina ärevördiga år, återuppbyggs och mycket snabbt. Men först till kvarn.

Själva staden består av två stadsdelar - Olella och Portus Maurici. En gång i tiden var det två städer som stod sida vid sida, men fungerade på helt olika sätt, och de tänkte inte ens på enande. När det var dags meddelade adeln att anslutningen fortfarande skulle äga rum, lokalbefolkningen gjorde motstånd upp till användningen av vapen. Men som vi vet var enande oundviklig och resultatet blev en stad som heter Imperia, som är huvudstad i provinsen Imperia. Men det är inte allt, han står vid floden, som också kallas för Imperiet.

Idag är dessa platser otroligt populära, eftersom staden ligger på den världsberömda rivieran, dit alla drömmer om att besöka. Vissa överväger till och med att köpa en ny bostad i Ligurien, eftersom detta är en fantastisk möjlighet att inte vara beroende av hotell eller hyra ut egendom, vilket lovar en god vinst.

{skära}

Så eftersom försäljningen av nya bostäder i Italien sker bland alla, oavsett medborgarskap, skulle du förmodligen vilja veta vilken typ av fastighet i Imperia som är så populär. Först och främst bör det noteras att alla nya byggnader byggs med hjälp av ny teknik, så hus växer snabbt som svampar efter regn. Byggtiden påverkar inte dess kvalitet alls, och Empire-nybyggnaden kommer att stå, som byggföretag lovar, i ytterligare hundra år.

Fastigheter i Italien är kända för sin magnifika arkitektur, oavsett när den byggdes, för hundra år sedan eller förra året. Italienare vet allt om kvalitet och skönhet, vilket är anledningen till att fastigheter i Ligurien är så populära.

Bland de nya byggnaderna finns en mängd olika förslag - en-, två- och trerumslägenheter, rymliga hus och villor. Läget är också annorlunda - för den som vill bo på den första kustlinjen finns det ett stort antal alternativ. Det finns också mer ekonomiska erbjudanden som ligger längre från kusten, men på inte mindre pittoreska platser.

Vi vet allt om detta område, och inte bara om själva fastigheten, utan också om de italienska lagarna som rör försäljning och köp. Vi kommer att vara med dig överallt tills du får ägandedokumenten och även efter det är vi redo att samarbeta med dig och hjälpa dig att förstå det italienska livets egenheter.

 
Nya byggnader i Italien - Empire new home
€ 900.000

Nya byggnader i Italien - Empire new home

Försäljning: Massa #2825

Nytt boende i Italien, Imperia Nya byggnader i Italien, ny villa i Ligurien, Imperia Villa till salu i Imperia, regionen Ligurien. Total yta 305 m2 och tomt 8000 m2, pool och fruktträdgård. För närvarande är inte insidan...

Nya byggnader i Italien - Empire new home
€ 390.000

Nya byggnader i Italien - Empire new home

Försäljning: Massa #2813

Nytt boende i Italien Nytt hus till salu i Imperia, Ligurien. Huset på 240 m2 färdigställs ligger på två våningar. 360 ° panoramautsikt över havet och bergen. Den totala markytan är 1500 m2. Första våningen består av:...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика