Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp ett nytt hem i Bordighera

Купить новое жильё в Бордигере

Nya byggnader i Bordighera idag översvämmade helt enkelt staden, även om byggandet började för inte så länge sedan. Trots att staden är ganska gammal kunde italienska arkitekter bygga här fantastiska, exklusiva, fantastiska strukturer som förvånar med sin skönhet och komfort. Och det gäller inte bara gamla, utan även nya hus.

Du kan köpa nya bostäder i Ligurien till ett ganska rimligt pris, och på grund av det faktum att staden, även om den är liten, men efterfrågad, kan vara ganska lönsam att hyra eller till och med sälja. Eftersom själva staden är mycket gammal, den bildades före vår tideräkning, finns det till och med en konstnärlig anteckning i dess historia, eftersom den franske konstnären Claude Monet besökte här på artonhundratalet och skapade en serie målningar som skildrar lokala attraktioner. Några av dem är i Eremitaget och sår dagen. Giovanni Ruffini, en engelsk författare, beskrev lokala skönheter i sina romaner.

{skära}

Områdets popularitet beror också på överflöd av naturlig skönhet, överflöd av blomfält, fantastisk arkitektur och lokalbefolkningens fantastiska gästfrihet. Allt detta lockar nya turister och gör det nödvändigt att utöka antalet fastigheter i Bordighera. Att sälja nya bostäder i Italien har blivit populärt för inte så länge sedan, men det tar bara fart, särskilt de senaste åren. På platser som är efterfrågade för rekreation, tack vare den fantastiska lättnaden, har ett underbart mikroklimat skapats här, som skyddar territoriet från skarpa temperaturfluktuationer.

Det är ett nöje att koppla av här, och i kombination med en mängd olika fritidsaktiviteter som erbjuds turister och lokala invånare är det aldrig tråkigt här. På grund av den stora tillströmningen av turister de senaste åren har fastigheter i Ligurien blivit dyrare, vilket gör att det alltid är lönsamt att investera i fastigheter i Italien. Så, en lägenhet eller ett hus kan hyras ut om du inte bor där själv. Även på vintern finns det erbjudanden för lönsam uthyrning av fastigheter, särskilt de som ligger vid kusten.

En ny byggnad i Bordighera innehåller alltid ett komplett utbud av hushållsapparater och luftkonditionering, så att komfortnivån alltid är som bäst, oavsett vilken klass detta hus tillhör - elit eller ekonomiklass.

Denna stad är attraktiv för turister för sitt klimat, lokala skönhet och närhet till mer kända semesterorter som San Remo, Monte Carlo och många andra.

 
Nytt hus nära havet i Bordighera
€ 350.000

Nytt hus nära havet i Bordighera

Försäljning: Massa #3585

Ny byggnad med utsikt över havet och staden Bordighera Nytt hus med havsutsikt i Bordighera inom gångavstånd till staden. Huset är under uppbyggnad. Total yta 170 kvm. meter på 2 våningar. Tomt på cirka 1300 kvm. meter.

Ny byggnad i Bordighera med havsutsikt
€ 450.000

Ny byggnad i Bordighera med havsutsikt

Försäljning: Massa #3583

Nytt hus med havsutsikt i Bordighera En ofärdig villa med havsutsikt är till salu i staden Bordighera. Husyta 200 kvm. meter. Tomt på 10 tunnland. Garage. Det finns alla projekt.

Ny byggnad i Bordighera med havsutsikt
€ 790.000

Ny byggnad i Bordighera med havsutsikt

Försäljning: Massa #3180

Stor villa i Bordighera Ny och ofärdig villa till salu i Bordighera på cirka 200 m2 i ett mycket vackert och panoramautsikt läge. Tomten är cirka 15 tunnland. Villan har två våningar och...

Villa i Bordighera med pool och stor tomt
€ 1.300.000

Villa i Bordighera med pool och stor tomt

Försäljning: Massa #2912

Utsökt villa i det bästa området i Bordighera Jag föreslår att bli ägare till en elegant, ofärdig villa i Bordighera, Italien med panoramautsikt över havet och bergen. Allmän och gratis, en stenstrand vid havet ligger...

Oavslutad villa med utsikt över Monaco i Bordigher...
€ 750.000

Oavslutad villa med utsikt över Monaco i Bordigher...

Försäljning: Massa #2907

Ny byggnad i Bordighera med utsikt över Cote d'Azur och Monaco Försäljning av en ofärdig villa i Bordighera, Ligurien med en total yta på 160 m2 med panoramautsikt över havet. Tomt på cirka 1100 m2 med pool, garage...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика