Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp lyxfastigheter i Imperia

Купить элитную недвижимость в Империи

Elitfastigheter i imperiet är herrgårdar, slott, gods, både nya och gamla byggnader. Endast den fastighet som har ett visst antal kvadratmeter kan kallas elit. Det bör också vara beläget i dyra och bekväma områden i staden, antingen vid havet eller oftast vid den första kustlinjen, samt nära kända sevärdheter. Byggkvaliteten ska vara av högsta kvalitet, dyra material, högkvalitativa ytbehandlingar, bra och dyr design ska användas för detta. Dessutom spelas ingen liten roll av vem som bodde i det här huset. Kända människor besökte ofta här, så om en av dem en gång bodde i en viss byggnad, så växer byggnaden märkbart i pris.

Elite är en lyxfastighet i Imperia, där det finns fler kvadratmeter än nödvändigt, det är också en exklusiv fastighet, en sällsynt fastighet i Ligurien.

{skära}

Denna roll kan spelas av palats, slott och andra liknande bostäder. Den "sällsynta" kategorin inkluderar historiska fastigheter i Italien, dessa är gamla, men mycket vackra hus, med fantastisk arkitektur. Trots att Imperia inte är en stor stad ligger den vid Liguriska havets kust på den berömda rivieran. Och detta betyder att på dessa platser finns ett underbart, mycket milt klimat, och förutom detta kommer älskare av kulturellt tidsfördriv att hitta mycket intressanta saker för sig själva. Lokala attraktioner går tillbaka århundraden, och trots detta är de perfekt bevarade.

Du kan köpa LYXiga fastigheter i Imperia för olika ändamål. Först och främst för dina egna behov. Det vill säga för att leva i det hela tiden eller säsongsmässigt. Det kan också vara en investering i fastigheter i Ligurien, vilket gör att du kan spara dina pengar och till och med öka dem, eftersom bostads- eller kommersiella fastigheter i dessa delar växer i pris varje år.

Försäljning av dyra fastigheter i imperiet erbjuds av olika företag och på olika villkor. Vi erbjuder dig ett samarbete, där vi tar på oss ett stort antal skyldigheter för utarbetande av dokument för ingående av eventuella avtal om köp, försäljning, donation och så vidare. Vi känner till italienska lagar och är alltid medvetna om deras ändringar, vi har inga svårigheter med språket. Vår databas innehåller fastigheter i Italien, som tillhör olika klasser, stilistiska riktningar och till olika priser.

Vi finns med dig från början till slut, från det att du börjar välja fastighet tills du får lagfarten.

 
Lyxfastigheter i Italien, Ligurien
€ 6.500.000

Lyxfastigheter i Italien, Ligurien

Försäljning: Massa #2823

Elegant villa med park i Imperia Exklusiv. Elite fastigheter i Italien. Villa till salu 1938 i området Capo Berta, Imperia, Ligurien. Villans totala yta är 750 m2 och är fördelat på 4 våningar. Villan är omgiven av en...

Lyxhus vid havet i Imperia
€ 5.000.000

Lyxhus vid havet i Imperia

Försäljning: Massa #2532

Hus i fyra våningar vid havet i Empire Köp ett hus vid havet i ett lugnt område i staden Imperia vid Liguriens kust. Lyxigt hus med en yta på 1000 kvm. m, består av fyra våningar, sammankopplade med en marmortrappa och...

Villa med havsutsikt i Imperia
€ 3.600.000

Villa med havsutsikt i Imperia

Försäljning: Massa #2521

Lyxvilla med trädgård i Empire på havet Köp en villa nära Imperias centrum på Liguriens kust i Italien. Elegant villa på 608 kvm. m, består av en källare, källare och vind. Det finns 18 rum i huset, inklusive sex badrum...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика