Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Lyxfastigheter i Ventimiglia

Lyxfastigheter i Ventimiglia är en speciell kategori av bostadshus i denna stad. Den tillhör högsta klass och har, förutom relativt stora dimensioner, högsta kvalitet på konstruktion och dekoration. Lyxiga fastigheter i Ventimiglia klassificeras alltid som "elit" och särskiljs från andra genom att det finns perfekt plana ytor på tak, väggar och golv, utmärkt ljud- och värmeisolering. Utsikten från fönstret spelar också roll, om det här är ett stadsavlopp så är detta naturligtvis inget elitboende.

Exklusiva fastigheter kommer alltid att kosta mer än andra, och denna kategori kan omfatta inte bara en ny byggnad byggd enligt ett nytt projekt. Det kan också vara några historiska fastigheter i Italien i form av slott eller palats.

Du kan också köpa lyxfastigheter idag

{skära}

i Ventimiglia, som byggdes med modern teknik, ligger nära havet. Bostadslokaler i denna klass är designade av professionella designers som tänker igenom inte bara interiören utan även utsidan av husen. Försäljningen av dyra fastigheter i Ventimiglia går långsammare än andra typer av bostadshus, eftersom det inte finns många som har råd med ett sådant förvärv. Men för denna klass av människor erbjuds ett stort urval av förslag.

Sällsynta fastigheter i Ligurien erbjuds i tillräckliga mängder, men inte alla alternativ är värda att överväga. Faktum är att fastighetsmarknaden är överfull och de försöker passera genom den fastigheter som inte har varit lämpliga för boende på länge, eller i dess ställe planerar staten att bygga något snart, eller kanske till och med det tas mot borgen. Innan du letar efter fastigheter i Ligurien bör du därför ta hand om vilket företag som kommer att övervaka dig i detta. Vi erbjuder våra tjänster till alla som är intresserade av lyx eller vanliga fastigheter i Italien. I vår databas finns ett stort urval av fastigheter, som tillhör vilken klass som helst, både primär- och sekundärbostad. Varje alternativ kontrolleras tillförlitligt, detta utesluter uppkomsten av oförutsedda utgifter för den nya ägaren i form av obetalda skulder från de tidigare ägarna.

Vår personal har alla nödvändiga specialister som inte bara tar upp den juridiska sidan av denna fråga, utan också förbereder alla nödvändiga dokument för att ingå ett försäljningskontrakt. Vi har arbetat i detta marknadssegment under lång tid och vi vet hur du sparar dina pengar.

 
Villa vid havet med en privat strand i Italien, Ve...
€ 5.000.000

Villa vid havet med en privat strand i Italien, Ve...

Försäljning: Massa #2986

Villa nära Monaco med privat strand Villa på Cote d'Azur i Italien med en barrspark och utsikt över Monaco. En sällsynt fastighet vid havet med en privat strand på 500 m2 och en tomt på 1,5 hektar. Villan är omgiven...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика