Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp dyra och lyxiga fastigheter i Ospedaletti

Элитная недвижимость в Оспедалетти

Lyxfastigheter i Ospedaletti anses vara en som ligger nära havet, fönstren erbjuder fantastisk utsikt och själva byggnaden är ganska rymlig och bekväm. Köp en exklusiv fastighet i Ospedaletti, en bra investering för framtiden.

Intressant nog gjordes dessa platser populära av den kejserliga familjen, eller för att vara mer exakt, deras husläkare. En gång, när kejsarinnan Maria Alexandrovna, Alexander II:s hustru, återigen blev sjuk, rekommenderade den pålitliga läkaren Karel att hon skulle ändra klimatet och komma till denna stad. Hon tvivlade inte på läkarens ord, samlade mycket snart sina tjänare och åkte till ett aldrig tidigare skådat land för behandling. Ganska snart kände hon en märkbar lättnad och när hon kom hem var hon helt frisk. Orsaken till kejsarinnans återhämtning blev känd för den kejserliga adeln, som själv skyndade till dessa platser. Samtidigt var de rika tvungna att stanna någonstans, och de vägrade bo i en fiskarkoja, så det byggdes snart lyxfastigheter i Ospedaletti, för de rika att veta. Och hittills vilar främst de vars levnadsstandard har gått långt ifrån genomsnittet här. Därför är både exklusiva och sällsynta fastigheter i Ligurien så populära här idag och säljs slut direkt.{CUT}

Sedan kända människor älskade att koppla av i dessa delar, efter dem, har historiska fastigheter i Italien överlevt till denna dag. I själva staden finns det inte många historiska fastigheter till salu, men du kan köpa en LYXfastighet i Ospedaletti. Den är byggd enligt ny teknik och utrustad med alla nödvändiga hushållsapparater. Det finns en luftkonditionering med en luftfuktare, tack vare vilken du kan göra den mest behagliga temperaturen för dig. Fastigheter i Italien, särskilt om det är lyx, görs i olika designriktningar. Du kan välja en fastighet i Ligurien i klassisk stil, och om du gillar minimalism kommer du att erbjudas ett antal alternativ från vilka du säkert kommer att hitta det du gillar.

Försäljning av dyra fastigheter i Ospedaletti är ett speciellt område av vår verksamhet. Vi kontrollerar noga om den är räddad och hur många ägare den har totalt. Och först efter att vi är övertygade om att fastigheten är helt ren lägger vi ut den till försäljning. Vi värdesätter vårt rykte, så vi riskerar aldrig det och dina pengar. Vi är betrodda av hundratals av våra kunder och rekommenderar oss till vänner.

 
Villa 700 m2 i Ospedaletti vid havet
€ 3.000.000

Villa 700 m2 i Ospedaletti vid havet

Försäljning: Massa #4678

I Ospedaletti Unik egendom vid havet Två villor ligger nära havet och Ospedaletti -stranden, total yta 700 m2, tomt 5000 m2. Panoramautsikt över havet, mycket privat område. Villorna byggdes i början av 1980 -talet och...

Lyxvilla i Bordighera
€ 8.000.000

Lyxvilla i Bordighera

Försäljning: Massa #2900

Lyxvilla i Bordighera Lyxig och härlig villa i Liberty -stil omgiven av grönska. Du kan njuta av fullständig integritet på detta lugna läge. Den 900 m2 stora villan har en grön park på 5000 m2 med en stor pool, gott om...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика